Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brazil osvaja europsko!
Finale Ceska - Italija 112% kaze najnovij barometar
to sto se Bayernu desilo,nema teorije da se opet ponovi. onakvu nafaku kao Chelsea nece vise niko zadugo imati. ni oni sami nisu svjesni kako su osvojili. Bayern je nadigrao apsulutno svakog protivnika u CL ,ukljucujuci Man.City, Real Madrid i Chelsea. Sto se Njemacke tice, oni stvarno imaju odlican izbor igraca za svaku poziciju. Neuer,Hummels, Lahm, Schweini, Ozil, Klose -ovi igraci ce nositi igru i donijeti titulu Njemackoj.
Vecina je vjerovala u Bajern,pa sta bi na kraju
Ma p.o.t.u.r.i.c.e. favoriti, kakav Dojčland
Vjerovalo ih je i vise u Hitlera, pa znamo sta je bilo.
Jedini kvalitet Njemacke je uigranost. Vecina igraca igra u Bajernu. Tako da je to reprezentacija uigrana kao pravi klub. No Bajern bez Robena i Riberija je slabiji za 50%. Nemaju ni vrhunske napadace. Gomezu treba 10 sansi da da go. Sve u svemu, Holandija i Spanija su mnogo jace. Od Njemacke je jaci i Portugal. Vjerujem da Englezi sa ovakvim selektorom nece proc ni grupu.
Najjači su. :D
bosna uzima euro
ja kažem češka, a garat ću profulat