Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja ocekujem jacpot na bingu al uvijek samo listic dzaba kupim
Sejtane oni ti ga puse ❤️
Poceli smo praviti sprd od reprezentacie izgleda...
treba ga zvati nek ide iz te mađarske
Treba mu dati sansu, cigra je i nije neznalica. Sasvim dovoljno, rezultati i uspjesi ga ogradjuju
Dajte ljudi sto ste takvi, decko je dokazao da posjeduje kvalitet samim dolaskom u Sarajevo iz neke Ž lige. A onda je napravio transfer sto ce vecina sarajevskih i sirih mladica moze samo sanjati (napuhanih igracia koje guraju svakojaki menadjeri). A sada igra i dospio je do tima polusezone. Pogledajte Ujpest prosle sezone i pogledajte pojacanja. NEKA DOBIJE POZIV I NEKA PROBA, AKO NE BUDE ZADOVOLJIO NE TREBA GA NIKAD DOBITI. Decko zna igrati fudbala, rodjeni talenta.
Možda te Pape zovne Šalim se, samo ošto na prvu, sretno junače :D
Sta je sa ovim Madjarima,zaboravili da igraju,pa bili su nekad jedni od najboljih u Evropi
Ake je majstor i treba da ide u veci klub i da igra za repku :)
halo ba levatići mozete decku da se napusite !!! on uzima 10 000 eura mjesecno i igra standardno uspio covjek sta će te !!!! crknite od ljubomore
Upravo tako :)
Ovdje niko ne govori o zavisti ili "ljubomori" kako ti kažeš, i to što on zarađuje 10 hiljada eura mjesečno, već o njegovoj smiješnoj izjavi "očekuje poziv u reprezentaciju" Pa umjesto koga on da igra ?
pročitajte bolje tekst dao 7 golova u svim takmičenjima
Ma on može u reprezentaciju jedino da skuplja lopte i dohvaća vodu. Dajte ba šta vam je, on da igra na mjestu Hajrovića? Tine Sušića ? Lulića? Višće? Štilića? Sad kad stignu papiri i za Vrančića iz paderborna. Zatim Stevanovića dok uđe u formu ( Steva je klasa za Suljića) , zatim, Martić igra u Veroni, prekjučer odigrao dobar meč, sigurno budući reprezentativac. Mi smo onda dotakli dno dna ako smo spali na ovog igrača. ( nemam ništa lično protiv momka, ali realno on nije kapacitet za A tim)
Sabura MrSeha, pa i ako dobije poziv, dobit' će vrijeme da se pokaže i dokaže, pusti dečka neka govori o svojim željama.
Koliko nasi fudbalera zeli da igra za repku, onda bi trebalo najmanje 100 igraca da igra na utakmici
otkud mu pare, osisao se jos.
Još pure paša moj!