Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljakse iz falešića
Sve je to Ok, Englezi, al' nama ne valja. Mozda bi i valjo, kazu, 'ne valja mu babo', 'hoce zakuhat',...a i on 'hujali' i 'stajaznam'...I kad svima valjamo - sebi jok.
jos jedan dokaz da nismo ozbiljna fudbalska zemlja...prosijecan i limitiran igrac druge engleske lige je nama zvijezda...nijednom treneru nije lako trenirati reprezentaciju Bosne jer narod ima nerealna ocekivanja. Realnost je nazalost da su 80% nase reprezentacije teske panjeve koji igraju u smijesnim ligama i klubovima. Ozbiljne reprezentacije imaju najmanje 7-8 igraca u rangu Dzeke i Pjanica.
Ove pohvale ne treba uopšte da ga tangiraju.Mislim da je i on svjestan da su ga isto ovako hvalili i u Evertonu , pa su kasnije najcrnje pljuvali.Navijaci idu kako vjetar puše i to ti je tako.Danas valjaš i Rivaldo si ,sutra si kloc...
Bešić bi imao sjajnu karijeru da nije bilo povreda....A i ovako nije ništa izgubljeno, ako ne bude više povreda...Bešić je odličan igrač...
Ne mogu oni nista pored Fullhama i Cardifa
jbg kod Zutog ovakvo reklamiranje ne pali. Gini na terenu pa ces biti pozvan u repku!
@Kliksovacparekselans babo je u zatvoru, taj sebi ni grah s mesom ne moze sredit trenutno..
Dok se Meho B. Žutog ne dočepa.
Bravo Mooo
Slatkiš za oči. Znači nisu samo naši novinari retardirani