Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
elitni rang takmicenja, pa stvarno nemam rijeci
izgleda kao fudbal prije 100 godina
Vjerujem da su tada tereni bolje izgledali nego danas... haha
Kukutuz Liga
Prva stvar koju treba uraditi da stadion bude koliko toliko spreman za igru, pa i u situacijama sa obilnim padavinama, jeste DRENAŽA. Nemaš drenaže, prije ili kasnije, teren će postati kaljuga ili, kako neko reče, krompirište. Iz slične situacije, prije par sezona, Slavija je kod kuće u zadnjim minutama utakmice, ni kriva ni dužna (baš kao i sada Krupa) postigla (u njihovom slučaju izjednačujući) pogodak, koji je Želju koštao titule.
Šta je tu elitno sem riječi u ** elitnom rangu takmičenja u našoj državi**
Odoše bodovi hahahahahahahahahaha Krupa sila.
Na razini zanzibara!
kada si se samo 20% novca od nase drzave dalo za sport i bih,procvala bi nam liga.al vaznije je da bake,cova i doDick kradu i rasipaju moje tvoje i nase pare.
Šta će 20 posto para u sportu? A šta je sa zdravstvom, obrazovanjem, sigurnost? Ništa to ha? Hljeba i igara... pda :)
Kaze bore se za Prvenstvo, Kup, Izlazazk u Evropu?! Ljudi, ovo vam je samo hobi. Bolje se prebacite na trcanje, bar ne trcis po oranici a i ne brines za Evropu ...
Ja mislim da je ovdje trebala bijela lopta, a ne smeđa, jedva sam vidio loptu.
Kaze mujo fati posij krompir eno uzorali su njivu
šta vam znači u međuvremenu
Ne razumijem, ociju mi. Pa ako nam trava zivi propada, sto je mozda i logicno gledajuci na vrijeme, zasto se ne postavi vjestacka trava? Pogledaj Holandiju, 6 ili 7 klubova u Erediviziji imaju vjestacku travu. Kad oni mogu, zasto ne bi mogli mi? Glavni razlog su finansije. Jeftinije odrzavati. Barem vise ne bi bilo vadjenja krompira iz zemlje.
Heracles Almelo PEC Zwolle Excelsior ADO Den Haag Roda JC Sparta Rotterdam VVV Venlo Svi ovi klubovi igraju na vjestackoj travi.
zimi* vrijeme = vremenske uslove zimi*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najbolji strijelac Premier Lige , Banja Lučki busenj.
"Kakva greška golmana" - baš je golman kriv nema šta