Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FK Sarajevo je jedini klub koji nema svoj stadion a ima dva trening centra - Butmir i Grbavicu.
sisaj ga pede.ru
@Grbadvica odgovor za Cossack Nacelnik Ajnadzic je u Opcini Centar samo pola svog mandata do sada.I u te 2 godine koliko je nacelnik je uradio za grad Sarajevo,za Opcinu,za stadion mnogo toga sto drugi nisu.Iscitaj tekstove stare i sve ce ti jasno biti.Onaj kome se trebas obratiti jer je stadion u losem stanju jeste prethodni sef koji marke tamo nije dao uloziti,pa se zapitajte ko vam je SDP,DF i slicni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koga vi iz CSRa lažete?!? Pa dovoljno je reći da vi upravljate bazenima na Bentabaši. Koga interesuje neka prošeta i vidi u kakvom su stanju. SDA uhljebi, vama da vjeruje može samo lud čovjek.
@Terra_dementia nase kosevo, nase kosevo, sad kad treba uloziti koju marku, nije to nas stadion nek grad ulaze a mi cemo igrati na njemu i uzimati pare od karata
@Terra_dementia Centar za sport i rekreaciju i Opcina Centar je za stadion Kosevo uradilo mnogo vise nego iko ikad.Pa da su se novci svake godine izdvajali i sanirao dio po dio kakav bi stadion sada imali?!Nije prethodnim nacelnicima u interesu bilo da se ista makne sa mrtve tacke.Nacelniku koji jeste SDA i koji je sada na funkciji je u interesu da se stadion osposobi za utakmice tog tipa.Pa procitajte sve vijesti koliko se samo novca ulozilo u prethodne 2 godine i sve ce vam se samo kazati.
Fuj vise i fk sarajevo i uprava pa kako mozete tako pricati, a da vam nema Opcine ne biste imali gdje ni igrati, ma niste zasluzili ni u Zenici da igrate.
Opcina Centar godinama pomaze fk sarajevo, a gdje je taj silni nogometni savez nigdje ga na mapi.
Bas se pitam kome bi izdali stadion da nije FK SARAJEVA i kako bi naplatili sto sada naplate?? Niko im ne bi dao pare i zjapio bi prazan i oni su svijesni toga a pricaju da FK SARAJEVO placa milione manje kada se pomnoze mjeseci smjesno!!
mislim da ovo klubu nije trebalo, radi svega uradjenog od strane opcine i csra da prebacuju krivicu ovako.. kao nista nije do njih, a tolike godine igraju na stadionu i nikad nista nisu oni ulozili
Rogatica, kukavica... Ajnadzic,Bahto... Narod zna...
U FK Sarajevo i stadion se bas ulagalo, gdje su te pare otisle treba pitati upravu FK Sarajevo.
Umjesto da istaknu koliko je opcina ulozila u stadion i budu zahvalni,oni optuzuju opcinu za trenutnu situaciju.Sramota!
KO NE ZNA NA ORAHU-NE ZNA NI NA TOVARU
Kad ste u stanju blatiti opstinu koja vam najvise pomaze i koja je ulozila najvise napora da se stadion opremi,niste ni zasluzili igrati na Kosevu.
Ovaj FK Sarajevo nije bas normalne glave.Pomaze im se pri placanju rente,oni uredno sute i odgovara im to i jos imaju hrabrosti reci kako Opcina nije nista uradila?!Da li ste stvarno normalni!Treba vas nogirati sa stadiona pa pravite ga sami sebi da vidimo na sta bi licio
Neka se i drugi potrude oko modernizacije stadiona,opstina je uradila najvise od svih,normalno da ce biti razocarana nakon sramotne izjave kluba.
U junu su nasli ovi iz FK Sarajeva da razmisljaju i ponude pomoc.Pa unaprijed su se i spremali da stadion ne bude prihvatljiv i osposobljen za igru.Opcina je za stadion uradila stvarno jako dosta posla,trebaju tu da se ukljuce i drugi nivoi vlasti jer sama lokalna zajednica ne moze trpiti toliki udar na budzet.
Opcina Centar je preko milion KM uputila i izdvojila za stadion onda kada su svi okrenuli glavu od njega.Neki od projekata su uključivali uspostavu centralne sobe za upravljanje sistemom sigurnosti, pojačanje reflektorske rasvjete, postavljanje novog semafora, ugradnju novih stolica u VIP loži i sanaciju službenog ulaza i sta jos sve ne!Klub Sarajevo i Nogometni savez treba da bude sramotai!Gdje su donacije,novci od ulaznica,kako vas stid nije vasih navijaca i igraca?!
nemoj te uzimati ni tog 86 000 KM Pa onda zatvorite kapije. sta ce nam fudbal
Kako nece biti razocarani!Klubu se pomaze ama bas za sve a oni krivicu lagano svalise na Opcinu i proglasise je negativcem u cijeloj ovoj prici.Opcina je za stadion uradila mnogo toga sto se za 20tak godina nije bilo u stanju uraditi.Prema tome najmanji krivac je tu Opcina i nacelnik,a najveci Nogometni savez i Klub