Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu real takticki odigrao prvu utakmicu 😆😆😆, sreca vam je sto je bayern promasio sve sto je moglo u gol uci, a igraci reala aminovali da ne ude.
Ajde bayern nemojte me zarkavat, ja znam da vi njih mozete pobijedit.
e bravo klixovi novinari i strucnjaci...samo ne znam ko je potvdio da su bili pokradeni prosle godine,odluke jesu bile sumnjive,al vi niste kompetetni da sudite o tome ko je pokraden ili ne...da je iole normalna drzava popili bi vi tuzbu i kaznu strasnu za vase navodne optuzbe :)
Pa neke od odluka nisu bile sumnjive nego se jasno vidi da se radi o krađi. Tu mislim prije svega na nepostojeći ofsajd Lewi i 2 gola iz ofsajda Ronalda. Ako imaš oči i ako nisi slijep vidjet ćeš... A bilo je tu još toga kao oprošten crveni Casemiru i sl...
Nema vecih cigana od Reala... taktika im je... sto prije “raniti” najipasnije igrace orotivnika i potplatiti sudiju da sudi u njihovu korist...!
Robben i Boateng se povrijedili dok su trčali. Nikakav duel nije bio. Sindrom "malo težeg" protivnika nakon godinu dana, jer cijelu godinu nisu imali kako treba protivnika. A sada se pokrij jorganom i šuti.
Liga prvaka je fejk, isto ko da gledas WWA
pobjedit ce Real 3:1 ..svaka cast bayernu dobra ekipa ali bit prvi u bundesligi je nikakav dokaz kvalitete, pa druga spanska liga je jaca od prve njemacke lige.
Heeee moj konju
Spanska liga zivi od Barcelone. Da se Catalonia odvoji, bila bi malo jaca od skotske. A njemacka liga daje najvise osvajaca svjetskih prvenstava... Igraci iz te lige po kojoj pljujes su svjetaki prvaci, strucnjace
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hmm s obzirom da bayernu fali 5 igraca kolko znam,tesko ce im biti...
Naprjed Zeljo ljubavi moja!!