Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek dovedu memiju
Ništa od tog.Nije više Guardiola trener pa da dovodi špance.Babo Henes se vratio,sad samo švabe dovode.
Najbolji desni bek na svijetu, bez konkurencije, on je dijete Reala, vratio se nakon posudbe iz Bajera i nece nigdje ici... A logicno je da ga svi zele... al mogu sanjati... Hasta la muerte, hasta el final, vamos Real
Nije real dortmund
Možda ga kupe, ali u paprikama. Nije Real Madrid, Borrusia Dortmund.
@KingJames Da, eto, Real je emotivno vezan za svoje igrace, bas kao sto su bili vezani za Guti-a, Raula i Casillasa.
@zen1čanin Raul Gonzales Blanco je sa Schalkeom otisao do 1/2 finala lige prvaka i osvojio kup njemacke, toliko o tome da mu je karijera bila gotova. Brutalno je otjeran da bi broj 7 bio slobodan, kako bi penaldo mogao da nastavi svoju modnu liniju CR7. Za Casillasa da ne pricam. Niko me ne moze ubijediti da je ovaj sad golman bolji od Ikera.
Dobar izbor, mada je Lahm nezamjenjiv i tesko ce biti bilo kome u toj ulozi..
Mogu pokusati sa Vrsajevicem.
Pa kad ih je mali ubio po strani. Satro Alabu od driblinga. Nije sve tako crno u igri Reala. Svi odmah u sudije gledaju, evo ti jedan dobar primjer.