Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orlovi rano lete
Bice bolji, Vucic je precednik Srbije a Dodik Rs onice da napra veliko sranje nece nigde biti u svetu.
Srbija uopste nije izgubila utakmicu od Spanije, nego je Srbija pobijedila Spaniju 1:0. Tako je Srbija pobijedila i Osmansko carstvo 1389 godine. Pa da se prisjetimo rijeci Slobodana Milosevica sta je govorio na Gazimestanu 1989 godine: "Kosovsko junaštvo već šest vekova inspiriše naše stvaralaštvo, hrani naš ponos, ne da nam da zaboravimo da smo jednom bili vojska velika, hrabra i ponosita, jedna od retkih koja je u gubitku ostala neporažena"
nije nije nisu porazeni
svjetski prvaci a ne mozemo mrtvu spaniju dobit
Mrtvu Spaniju? Pa Spanija ulaze milijarde eura godisnje u razvoj fudbala kao i drugih kolektivnih sportova. Sport je vid prestiza i identitet se gradi jednim dijelom kroz sport. Spanija je jaka u fudbalu, kosarci, odbojci, rukometu, cak i u tenisu, forumuli 1. Cuj mrtvu Spaniju. A tebi Zvezda i Partizan ne mogu dva pretkola proci u fudbalu. CUj mrtvu Spaniju.