Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno jedan finalista nije došao sa ovoliko sudačkih krađa do finala. Poklonjen penal protiv PSG-a (Kroos 1m bio u ofsajdu), možda je i PSG oštećen za penal nakon igranja rukom Ramosa, poklonjen penal protiv Juventusa i jučer čist penal koji nije suđen Bayernu nakon igranja rukom Marcela. Ali Real je već osvojio pola svojih titula na prevaru pa će im ovo biti još jedan takav trofej u nizu pa se može reći da to nije ništa novo... Navikli su...
@BORDO DNK kiki i stanko nece vama niko govorit kako se navija za Barcelonu,takooo jeee kiki...A bogati normlano je da svi mrze najveci klub na svijetu!!PRVI OBRANILI TITULU,PRVI CEMO 3 puta ZA REDOM OSVOJOTI.... takooo jeee !!!Ovaj smrdvac nedim hodzic prati fucu od doba ere Mesija,tako da ja sa tobom nemam sta pricati....NAJTROFEJNIJI KLUB U ZADNJIH 20 GODINA JE REAL IZ MADRIDA, IAKO ODUZMEMO ONIH 6 TITULA STO KAO VI NE RACUNATE.
Rienzi, razlika je što je i Barcelona bila oštećena u dosta utakmica u ligi prvaka... Kad se samo sjetim onog gola PSG-a (Ibrahimović) iz ofsajda od 2 metra protiv njih. Pa poništeni čisti golovi protiv Arsenala, Citya, Intera (Krkiću) ili neki ne svirani penali kao protiv Uniteda 2008 kada je i Scholes priznao da je Barca trebala biti u finalu i da ne spominjem još mnoge druge odluke koje su bile na štetu barce. A Real je sasvim druga priča.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mislim da ce vecina svijeta navijat za Liverpool/Romu u finalu.... Cigani ce imati podrsuka cigana iz Madrida i srbije
Eno ga sjedi i sad'
Skini ga s gola, neka niko ne brani. Oj sunce ti krvavo...
Providno je koliko je golman placen da ono uradi
Ma ovaj drugi gol je cisti faul...Benzemina sjena srusila golmana...kako to sudija nije vidio braco mila...uvijek sudije pomazu najvecem klubu...
treba znat kad stat srat ;-)
Bayern je do polufinala došao preko Bešiktaša i Seville, a Real preko PSG i Juventusa, to dovoljno govori. Sudijskih grešaka ima svugdje. Koliko se sjećam i Barceloni je sudija poklonio 100% gol priliku protiv Rome u 92'min kada su tri igrača Barse bili po 5m u zaleđu, ali bogu hvala pa su bili nesposobni da zabiju gol.
po ovom tekstu je ipak bayern bolji bio.
Puca mi qurac za njih ... Zvezda se voli a sve su ostalo sitnice :) Sezona 17/18 Crevna Zvezda-Florijana 6:2 Crvena Zvezda-Irtis 3:1 Crvena Zvezda-Sparta Prag 3:0 Crvena Zvezda-Krasnodar 4:4 krece Liga Evrope i grupa sa Arsenalom,Kelnom i Bate Borisov... S tim da je top3 bas gol CZ tj gol Kange u citavom ciklsu kvalifikacija https://www.youtube.com/watch?v=UcNrcrY_yus
Pola igraca Bayerna nije sposobnoza ovaj nivo takmicenja,ni tehnicki ni psihicki. Ulreich je solidan golman ali za Stutgart,Freiburg ili Bochum,nije on od te japije napravljen da brani protiv Reala,Milana,Barse.
kriv nema šta ali život ide dalje glavu gore tako se postaje veliki igrač
Nema neuera da istrcava na pola terena☺☺☺
Kakvi kreteni, pa znaju na šta igra Real i opet se zajebavali pred golom ?
Herr Urleich, samo lagano ne brini se ti si velikan fudbala, biti ce jos utakmica
Urlihe kad moze marselo igrati rukama trebao si je maznut i ti rukom, dobio bi zuti i indirekt za real, bolje i to nego gol.
nabijem te uli,sramota od golmana,pa igras za bajern!!! Neka cmizdri