Prva utakmica finala Kupa BiH
0
Tuzlaci priželjkuju bilo kakvu pobjedu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema. PITAJ IVICU mozda on zna (:- (;-
Ko je ono sampion ove godine? Ima lineki Mujica da mi odgovori na pitanje? ;-) ;-) ;-) ;-)))))))))
Od svih tih 100 godina klub uopste nije postojao nekih 80 godina... :D
100 GODINA SLAVIJE! Pa starija je od Dinama, Partizana, C.Zvezde prema tome slava ne mora slava navedenih klubova ne mora znaciti da su i stariji !!! Cestitke Slaviji na 100 godisnjici!
nije 100 godina postojanja , nego 90 godina nek\' autor texta malo bolje provjeri izvore. FK Sloboda postoji od 1919 godine...
Cega ba 100 godina postojanja,aman za aman, sad sve neki klubovi stariji od mancestera i barcelone,nidje veze,slavija je klub star 15-tak godina,od agresije na bih naovamo,inace ne bi ni postojali. Ali kao sto gledam,zrinjskli prvak lige,a ovim ce dati kup,da se ne bune,posto se bosnje ionako nikad i nizasto nebune.
ima\'ce i 4 iduce sezone
Je li to znaci da fakticki Sarajevo ima tri tima?