Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako imaju smjelosti da veliki SITI nafiluju?!
Ne ici vise u Osijek i problem rijesen.
Izbušili ih ko kantu
Pa prijateljske su da se štimaju.
Osijek se malo loži na Atalantu.
Gdje ćeš slamko među vihorove
Eto kako nam stvari stoje u ligi.
Tuzla City nema dana postojanja koliko Osijek ima odigranih utakmica, tako da je ovaj članak više nego smiješan, da ne kažem bezobrazan !!!
Pa to je za ocekivati da Osijek pobijedi. Ali nisam ocekivao prevelik rezultat na stranu Osijeka. Inace ja sam navijac Hajduka.
Realno, sta ce Simin han protiv Osijeka, nego 8 komada primiti, Azmir najavljuje LŠ, frajer u nekom frugom svijetu zivi, nije lopte nikad igrao, konta parama koze sve, moze al u qrcu. Dobra skola za sve kvazi menadžere i
Kukuruz liga, kukuruz klubovi
ovo je do trenera baljić je reko svojima prijateljska je utakmica,a trener osijeka zaboravio reći svojima
Bolje da je hazmir dao pare Baljicu da snimi novi CD !
Protektorat lada njiva liga se ne može usporediti sa HNL-om.......
Na stadionu Tuzla City, VAR je lik na balkonu (kao na slici gore). Ako baci cigaru s balkona ofsajd je. ako povuće dim - ruka je... Samo treba pažljivo posmatrati šta radi.
Baljicu drzi se mikrofona..