Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mi zao sto ode iz Juventusa da osvoji Ligu prvaka a Bayerna nigdje nema a Juve igrao 2 finala za 3 godine. Da je bio on prosle godine moza bi Juve i uzeo.
Chile ima zaista odlicnu generaciju, dvije Cope nisu mala stvar. Na proslom SP su bas nesretno ispali. Meni jedna od drazih repki za gledati. Ne mogu bas da shvatim sta im se desilo u ovim kvalifikacijama.
ovaj ima gori friz od Kim Jong Una
Absoltuna neistina... pogresno ste protumacili njegovu izjavu. on i dalje igra za svoju repku!
joj mu seljacke glave. isto cigo s kosevskog
Po islamu ženu treba tući metalnom šipkom,ali ne u glavu nego ispod pojasa.Ako se bude bunila onda imate pravo u glavu je udarati,sve dok ne nastupi smrt
Neka nova medota, dovedi mamu i seku pa da probamo.l
Svaka čast. Da je takvih ko ti puna država!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)