Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to što kažeš mogli smo sad lepo gledati naše popove kako se tuku kradu jedan SMS jedan obrok, plaćaju muške striptizeze, a vako moramo gledati vaše popove kako se tuku, kradu i plaćaju muški striptiz. Historijska greška.
Keno ne daj se! i pusti šta četnici komentarišu
Kad smo prodali vjeru, što ne bi i utakmicu.
pa nije to kropir da se prodaje na lijevo i desno,obicna glupost i nista vise nisu dali sudijama nista pa ih sada ganjaju
cim je on u zelji igro, ne more to cojek bit
Pouzdana informacija od Hareta - Hasagić je prodao utakmicu Portugalcima!!! BiH4EVER
a gdje sam ja u toj silnoj lovi
Nezgodni su turski zatvori
Kenan ne brani za Istanbulspor!!! Stvarno se prosipaju ovi nasi novinari..K\'o riza :D
Dok se ne dokaze nije kriv a vi rekla kazala dobro vas je
Pa sta ako je dobio krivicnu prijavu, ima valjda pravo da se brani i dokaze da nije kriv. Ne kontam kako moze biti umijesan, nije ni branio.
smirite se malo, nije ni branio o toj utakmici o kojem se radi (genclerbigli Ankara vs IBB) ali nema veze sr***a je hvala bogu vec ostala bez golmana.................
ne znam otkud vam pravo da ga vec sada osudjujete!?
Nazalost karijeru kao BH Reprezentativac je okoncao Begovic novi nr. 1
U reprezentaciji ne bi trebalo vise biti mjesta za njega. Salje pogresnu poruku mladima koji najvise sport i prate