Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje sezone je Ligata igrao za Zelju ???
Ko je ba od ovih igrača ba veteran. Daj ba
@ser_oliver biscevic, obuća, janjoš itd. svi u svojoj generaciji bili zvijezde :) možda pratiš fudbal od 2009.
Gledaj ovako ako navijas za zelju onda ne mozes reci da pehli, dzelo, buki, burek, fatic nisu veterani cak i neki legende Dzelo najbolji strijelac i realizator zelje u skorije vrijeme... Pehli jedan od najboljih krila takvim centarsutom koji reze sir i uvijek pogodi glavu direktno Buki vrijedan spreman za sve kapiten Fatic sigurica ispred stopera a Burek dobar stoper nikada los nikada odlican uvijek svoj posao odradi... tako da jesu veterani a Boga mi i legende
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahaha!
Zeljo!
Jesul igrali samo igraci s parnim brojevima ili su se mijenjali, jednu cetvrtinu parni drugu neparni?
Jasmin Ligata veteran Zelje??? hahahaha... e sta ti je reci kad si PR Dzeke i Teletovica, mogu cak izmisliti i da si veteran kluba kao sto je Zeljeznicar. On ako je veteran Zelje, ja sam veteran Barcelone... igrao sa Kodrom u napadu.
U ekipi Zeljeznicara je igrao Sanjin Mesic, a ne Samir Mesic. Nebitno, u svakom slucaju lijepo je opet vidjeti ove svojevremene majstore kako opet igraju.
Forza Željo!
ASIM FERHATOVIC HASE JE BOG