Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce on da glumi huligana a ne zna da su turci psiho likovi
Nije lijep, ali je koristan primjer kako ti se moze vratiti ako druge provociras.
Jebali ga u njegovom žitu
ama cigan herman "legija" iz pariza gu*i k*rvu Babilonsku
Divim se Turcima kako je to ponosan narod kojem je domovina svetinja i gine za nju. Samo Bošnju možeš gaziti i ponižavati svuda po svijetu "Samo nek se ne puca dobro je" .
Nista cudno Turcima sve diraj samo zastavu ne . To im je kao da im palis sve pretke koji su dali zivote za istu.
Dobro je pa je ostao ziv mogli su ga i ubiti ne bi im bio prvi put
Hrabar decko i sreca pa je naletio na relativno fine turke :)
Mislim da nema slabijeg naroda u Europi od Turaka :D Oni sami izadju iz svoju rupu kad su u grupi a protivnik sam :D Nikad necu zaboravit kad su tri Turci htjeli prebit jednog Mexikanca ( naravno misleci da je sam). Bili junaci dok nisu vidjeli da i on s prijateljima tu, onda su probali sve da smire situaciju ali Mexikanci su onda ubili boga i allaha u njima. Bilo je uzivancija to gledat, prave se frajeri dok misle da su brojcanoj prednost :D
@chapito Samo se sjetite Özila kako je napustio Kolasinca.
@chapito Koliko su slabi i kukavice prcali snaše po Srbiji 500,a u Hrvatskoj 300 godina...Nisu mogli više jer su se vješti i hrabri ajduci i uskoci okomili na njih...
Okružili ga i nacipelarili, haha, snaga čopora, i htjeli u evropu, ja bagre. A ovi turkofili što više ljube tursko nego domaće šta čekate ovdje, hajdete u tursku.
Tako je braćooo 🇹🇷💪🏼
Nešto slično kao Renato Marjanović u Prijedoru kad je izšaketao Azrina Hodžića i natjerao da skine grb BiH sa kamiona i da se izvine svim srbima u Prijedoru ? ? ?
@trpanija Pa to jedino Bošnji možeš uraditi koji ne smije da pisne , haj da ga je napala grupa od 5,10 ljudi pa bi razumio ali 1 na 1 je bilo . Mi ko narod ko da smo invalidi bez ruku i nogu , isto ko malo dijete kad mu nešto otmeš ili ga dirneš pa ono ide i plače mami .
Nisu ga samo prebili nego ga i golog ostavili😂
Aferim!
To braco
Nije rješenje u nasilju. Samo ga treba kaznit zatvorom, novčano i poslat na edukaciju da shvati gdje griješi. LP
Nek navuce zuto prsluce....