Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravno se kaže KAHVEĐI a ne KAHVEČI jer se u turskom jeziku C čita kao Đ
exe. debilu koji vasi ??? jeli oni sto su vas poturcili prije 400 godina?? ma gdje ces im porucivati da te \" taru \" nemoj tako.
Kada igra Bosna i Turska za nas nema gubitnika :) Uvijek nasi pobijede :) A hrvatskim navijacima, igracima, stozeru, stozeniku i izborniku porucujem daaaa... ma znaju oni sta im porucujem :)
Nemojte se vise svadjati , pustite TURČČINE na miru neka slave sada i nek ne zaborave da je BiH u skupini sa Turskom????? Za kog ce te tada navijati. Dodik je rekao za Bosnu protiv Turske(To je bilo nekulturno) a ja kazem za Tursku samo protiv BOsne . Zivili Turci da vas nema skim bi se mi svadjali.
Postavljati glupa pitanja, u sljedečim rečenicama lagati i na kraju kao svaki Ciganin svoga konja hvaliti. Stvarno prepatetično.
Vrlo pametno što slavite prolaz \"braće\",samo me zanima dal oni vas tako nazivaju.Stvarno jadno.Da Hrvatska ne igra na euru sigurno se ne bi ničija pobjeda slavila po ulicama jer mi nemamo \"braću\" i navijamo samo za Hrvatsku.Usput,čestitke svim igračima,izborniku i stručnom stožeru na velikom uspjehu,ipak smo među 8 najboljih u europi.A posebne čestitke našim sjajnim navijačima koji su i na ovom prvenstvu dokazali da su najbolji ne samo u europi,nego na svijetu.VOLIM TE HRVATSKA
I ti sa nama.
naravno da se slavilo kad sve seljacine zive u bosni
nesta mu sa misicem nije uredu kad je izveo onaj faul! Ali svaka cast braci,neda Allah dz.š. turaka,idemo u finale!Samo kako je se slavilo u pojedinim gradovima u BiH posebno u nas u Visokom!!