Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su ovo klocevi iz Karlovca ? Gdje su Hadnzic i Gadzo ?
Ja stvarno ne kontam...Toliko se pise o nasim mladim igracima po europi i svijetu, a kada vidim ovaj spisak i ekipe odakle ti kao bh talenti dolaze...Pa zadnje vukojebine od ekipa i gradova..Tulicu, da bog da ti zadnja bila!!!
branimir tulić je OBRIJANI ČETNIK sa naočarima.Njegovi najveći fudbalski dometi su komentari utakmica na PTSP-u(RTRS)kod svoje BOLESNE BRAĆE.Postoje još mnogi koji se perfidnim sredstvima bore protiv zemlje u kojoj žive.Ovaj BESTIDNI GMAZ je jedan od njih.
ej moj majstore(tulicu), kako tako veliki strucnjak kao ti da nas sramotis, a znao si fergusonu, wengeru i dr. velikanima uvijek naci manu dok si bio gost komentator lige prvaka, ljudi na tv su skontali posle blamaze da nemas pojma i ne zovu te vise, a ova djubrad u savezu....haj valjda ce i oni
BiH mlada reprezentacija je najgora na svijetu. Imaju jednu pobjedu u HISTORIJI! Bezze, jedino se nadam da ce biti dobra kvota protiv njih na kladionici, vec pripremam 100 maraka da stavim protiv njih. Prosli put Luksemburg koji jedva sastavi reprezentaciju, vise igraju radi izleta negdje nego da pobjede, i pobjede nas. SRAMOTA!
zar ga nisu smjenili posle blamaze protiv luksenburga????