Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preporucujem nasem Dzeki da se baci u duboku depresiju
kao vjerni navijac Real-a kazem: mrs u p.m..da oce te prodat City-u,ak postoji navodna ponuda od 200 miliona,pa da se kupi 4-5 klasnih igraca,koji nisu prepotentni i puni sebe..Real je postojao i prije, postojat ce i poslije tebe..
neke se stvari ne mogu kupiti novcem...al droga moze...samo naprijed cristiano heheheh cojik ima dusevnih problema razumjevanja malo molim
I JA NEKI DAN KAZEM SVOM GAZDI DA SAM TUZAN , I DA PLACEM SVAKI DAN , KAD VIDIM KOLIKO SMJESNO ZARADJUJEM. ON DA BI ME UTJESIO, NOGIRA ME IZ FIRME. SADA NEMAM VISE POTREBE DA BUDEM TUZAN.
balo gelirani......
hala od čoveka!!!
znam ja i jeftiniji nacin. samo neka ugrade sto vise velikih ogledala tamo gdje se on krece redovno i nece biti sretnijeg covjeka.
Spanija u ekonomskom bankrotu ljudi gladuju , ovaj cigan tuzan sto ima platu 10miliona
ma nije on nesretan zbog love,ima on toga vec sto mu murinjo neda g-u-z-e, pedercina jedna
direktan prenos svih danasnji meceva klvalifikacija na 4 fudbal .com
Kad nasi politicari cuju da ovo prolaze, ima da suze rone po mukotrpnim sjednicama. Bit ce suza do koljena...
Će i završiti karijeru u regalu kad ga neko digne na haubu startom sa obje noge.Ostatak karijere će provesti u mazanju kose gelom i dupeta lubrikantima!
Cekaj zar moj Kloc nema najvecu platu od svih Fudbalera??aaaahhh heee da nema mozda neko broj od onog Kristiana et nako samo da ga nesto pitam
Ja svom šefu reko da sam tužan, a će meni \"hoš sad da ti smanjim platu\"- reko neću. E onda budi sretan s njom.
Ne dipr mali, i ti igras za slicne pare....Sve je to bagra koja se krija iza ljubavi prema klubu. Ljubav prema klubu ne moze kostati 12-13 miliona po sezoni.
jel ovo gore na slici erik pederson
mislis dodajte 53% poreza..eto toliko ce ih kostati ca 23mil god