Portugalcu novi ugovor
4

Tuga Cristiana Ronalda koštat će Real 15 miliona eura po sezoni

Klix.ba
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
Uprava Real Madrida na čelu sa predsjednikom Florentinom Perezom ponudit će Cristianu Ronaldu plaću u iznosu od 15 miliona eura po sezoni kako bi njihov najbolji igrač ponovo bio sretan u dresu "kraljevskog kluba".

Cristiano Ronaldo napravio je pravu pometnju u Madridu prije nego je otišao na okupljanje portugalske reprezentacije izjavom da nije sretan ne precizirajući razloge svoje tuge. CR7 je samo kazao kako u upravi kluba znaju razloge i da više o toj temi neće govoriti.

Iako je na svom zvaničnom Facebook profilu nedavno objavio kako novac nije u pitanju, predsjednik Florentino Perez ne misli tako te je Ronaldu spreman ponuditi novi, poboljšani ugovor nakon što se Portugalac vrati sa reprezentativnih zadataka.

Prema tvrdnjama sportskog lista Marca, Cristianu Ronaldu će biti ponuđena plaća od 15 miliona eura po sezoni. Iako nisu precizirani detalji ugovora, ovaj list piše kako je namjera sadašnje uprave kluba da nekadašnji igrač Manchester Uniteda profesionalnu karijeru završi igrajući u dresu Real Madrida.