Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno zmajevi,za mene vi ste svoj cilj ispunili plasmanom.
Sretno i ja kažem,al ne mogu da ne primjetim ovaj kožnjak kod Avdije,ko da je na vašar krenuo...
Nikad oni za mene nisu cilj ispunili plasmanom. To sto smo dugo, predugo rekao bih, cekali na plasman na veliko takmicenje nije razlog da sad ambicije i vizije stanu na tome. Želim da nam ovo postane nesto sto se podrazumiejva (plasmani na završnice velikih turnira) a i tamo ocekujem borbu i napad na medalje. Ako budemo se tako ponasali i napadali medalju onda cemo i ostvariti neki uspjeh i visok plasman a znam da to ne samo možemo vec i zasluzujemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U glavnom bez mnogo pametovanja SRETNO MOMCI DAJTE SVE OD SEBE.
ovo nisu zmajevi ovo su ljudi,zmajevi su izmisljeni...nisu nikad harali zemljom koliko ja znam
patlidžane možda ti nešto znaš ali koliko ja VIDIM ti u životu nisi izašao iz kuće među raju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Ma totalno ludilo, od clanka do Mesija. Ne znam kako bih drugacije u kratkom komentaru okarakterisao ovo sto sam procito. Smirite se djeco, bice rime kad bude plime, sto bi reko Rambo.
"...Vršajević i Kvržić su najavili veliku borbu protiv favorizovanih Argentinaca..." hahahaha e oni se nasli nesto najavljivat'
Divi Avdije što mu je godra što Messi ne igra a ublehe baca da mu je žao što ne igra,polomio bi ga Messi tri dana ne bi sebi došo.Kad je čuo da Messi ne igra odmah je u "sedam braće" sadaku uplatio i kurban zaklo.
Ova trojica ce s*** argentinu
naprijed zmajevi,ni nebo nije granica
Ajmo momci, vi to možete. pobijedit cete i ove argentince i kvalifikovati se na svje... Pa cekaj malo mi smo se vec kvalifikovali. Ahahahahahaah. Never mind.
E cuj ti mog Avdije žao mu sto nema messija. Pa nemo'š to rec' nikako :D
[Bosna i Hercegovina]
posto nemaju sta izgubiti mogu samo pobijediti
Fudbaler na slici je: Dzeko Naklupi...spanac
U neku ruku mi je drago sto ne igra Messi jer naši mjesecima se otimaju za njegov dres,a mi bajg medju 15 najboljih rep..
izgledaju koda idu na gay pride
Eno na bingu jos 18 sekundi ostalo..:D sad bi isla jedna masina i 5-4 kombinacija na cuke
au p...u materinu jesu skupili 3 najgora i najosporavanija igraca na jedno mjesto! I oni jos nesto izjavljuju mjesto da se ušute i zahvale Safetu sto ih zove ne bi li se kako prodali gdje, a niko ih drugi ne bi zvao ni na turnir u Župči!!!! Oj čega se pametan stidi budalal se time ponosi !
tebi za informaciju- Visca je ucestvovao kod Hajrovicevog gola u Slovackoj!!
zar nije igrao mujdza tad dervosejdicu :) a taman i da je igrao i gurnuo loptu koju je onda gurnuo Ibisevic i koju je onda raspalio Hajrovic ne mora znaciti da ima zagarantovano mjesto u repki i pogotovo ne znaci da je dobar igrac ni dobar bek