Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A obzirom da su PSG-ovi ultrasi masovno pariski cetalji, unuci onih brojnih sto su pobjegli tamo 1945., te da su im glave i dan danas istim sr..an.jem napunjene, nije ni vazno sto su ih pogazili te nek ih gaze vazda.
Ma u Marseille-u je vazda tako, kad igraju kuci il\' vani, vazda isti k... s njima, to bar nije nista novo
gdje si ti suporer xD
Eo bas mi jedan prijatelj fan PSG\'a javlja da je bilo dosta incidentana u Marseille\'u izmedzu suportera, i da je jedan suporter Pariza u kriticnom stanju, kako mi veli neki se manijak zaletio autom u njih i pobjegao ... Izgleda da fudbal nije vise sto je bio samo kod nas... Zalosno