Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trener Juventusa treba da bude trener svih trenera, Burim iz Čapljine iz tri razloga zato sto: 1. je najjaci trener trenutno 2. nikad nije bio u Italiji 3. I zato sto je išcapljine
Jović u Angoli tri godine zaredom prvak, šta hoćete bolje...
On nije trener ni za koga...ako bude bar ce bit prvak neko drugi osim stare kurve iz torina tak da meni nece smetat
mozda krenu ovim fazonom pa dovedu neku ex legendu za trenera tipa nedveda
Raspad juventusa u najavi ha ha
Pa ako ce doci ovaj onda bolje da Allegri ostane.
Mourinho retardinjo
Amin da dodje!
Moze i izKonjica ili izJablanice. Steta sto nema dobrih strucnjaka iz Sarajva, a ustvari ima.. Faruk Hadzibegic, upravo mi javljaju da se psg i juventus iz Donje bresnice bore za njeg’.
Kako vi pojedinci pisete gluposti da dovedu Klopa ili Guardiolu koji nisu osvojili lp ni sa Cityem ni Liv ne znam kakvo znanje vidite u njima
osvojice sad
Možda to što je lik od Liverpoola napravio mašinu i od ekipe koja je bila mlitava zadnjih godina doveo u borbu za titulu. Samo im je nesreća što su se našli u periodu ovog Guardiolinog Cityja i tako s jednim porazom u ligi i 97 bodova završili drugi. S druge strane, Pep melje sve u Engleskoj i opet uze četiri titule. Nije LP najvažnije takmičenje.
Gluho bilo. Nos te djavo sto dalje da Stare Dame.
Svadjalica nema dobre atmosvere u ekipi djeli igrace i to ne daje rezultate proteklih godina!
uklopio bi se on u talijanski ciganluk
Najveca prevara u svijetu fudbala. Nivjednog igraca nije napravio, Wenger je Tesla za ovoga
Smor je gledati njegove taktike (brani se da ne primimo gol,ako damo damo), plus narcis žestoki. A