Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOĆNO IZGLEDA U ZMAJEVOM GNIJEZDU !!!
Predobro, zaslužili su naši igrači nešto ovakvo. :)
Potpisujem....
wow nista ljepse u svijetu nema ali netreba im puno dati mozda se opuste i nesto drugo ispadne al wow prelijepo je
Sve je odlično osim boje ovog bilijarskog stola - promjenite čohu.
Tužno je što naš savez vodi brigu samo o reprezentaciji, kako se ima para za kampove i sl. stvari, a da nemamo ni jedan evropski stadion u državi na kojem ćemo igrat svoje tekme. Da nam dolazi Portugal, Grčka, Francuska itd, na stadion od 12 hiljada mjesta..
Savez nema ništa s trening centrom. UEFA je financirala taj centar a Zenica besplatno dala zemljište, napravila pristupni put i sve potrebne komunalne priključke o svom trošku. Što se tiče stadiona od dvanaest hiljada, budi zahvalan što naša reprezentacija ima i to, jer da se Savez pitalo, danas nebi imali gdje igrati. Grad Zenica planira širiti Bilino polje. Govori se da bi to moglo početi nakon kvalifikacija, a ukoliko se plasiramo na SP (u što ne sumnjam, ali ne treba letiti pred rudo), to će se sigurno raditi. Tako da slijedeće kvalifikacije dočekamo sa većim stadionom. Ali bilo bi dobro da za promjenu i Savez uloži koju marku u Bilino polje. No iako ne bude toga, ja sam uvjeren da će gradske vlasti u Zenici opet pronaći sredstva. Interes cijelog grada je da reprezentacija ostane ovdje.
@revan, nesto slicno sam i ja cuo u vezi prosirenja Bilinog Polja, grad Zenica + neki investitori. Vidjet cemo, bilo bio PERFEKTNO :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolji stadion u BIH
nekad sam se ovdje kao klinac igrao lopte
Jeni šelo, sad smo napokon prava svjetska fudbalska sila!
napokon,da i nasa reprezentacija ima ono sto i zasluzuju a ne da se prpipremaju u Hrasnici,gdje ne dolikuje da trenira neka ekipa iz 1. lige federacije.
Fala Bogu pa slike i ESPN emisija o ljiljanima zlatnim pred Brazil nece ici sa livada iz Hrasnice nego iz kulturnog centra - dostojnog reprezentacije Bosne I Hercegovine. Svaka cast!
Zmajevo gnijezdo izgleda fenomenalno, samo najbolje i zasluzuju!
Lijepo izgleda, nema sta, samo ne znam koja BUDALA odluci da se trening centar izgradi u Zenici :-/ !!! Pa manje bi bilo stetno za zadravlje igrace da su ga u auspuhu napravili nego tamo. Da me se pogresno ne shvati, nemam nista protiv Zenice, ali pored toliko drugih gradova, pored tolike Hercegovine, pored ovoliko planina sa fantasticnim zrakom, naprave trening kamp u gradu gdje jedna koksara radi 24h dnevno 365 dana u godini!!! Svasta, ovo samo u BiH ima !!!
Meni onda nije jasno kako zeničani uopšte žive ako je stanje takvo kavim ga pojedinci predstavljaju. Niđe veze al et. Za par dana provedenih u trening centru igrači će dobro proći ako fasuju samo rak pluća. Samo neka mole Boga da im zrak ne izgrize kožu!
dobro @doff, ti si sad malo kao ironican, mozda si cak i Zenicanin pa si se nasao uvrijedjen jer citas o svom gradu nesto sto ne bi volio, ali to su cinjenice, NAZALOST
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Crkvičko brdo, vratiti vlasniku!
joj gotive svaka cast.... btw....za one koji nisu upoznati...samo ona klizna stijena sa pogledom na teren kosta cca. 5 hiljki marona :) jest nas fifa/uefa zgotivila pravo dobro...ipak je to zasluzeno :)
kakva eu.....neka ide srbija u eu ,,, a mi necemo nikada , pa bilo bi nam gore u eu nego sad ... vidi sta mi gradimo.......
Vrhunac ! Sa ovakvim uslovima samo možemo još više napredovat !
Kako je samo moćno, a i zaslužuju, s obzirom da idu u Brazil !