Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igraju u Srebreniku?Pa godinu dana mijenjaju travnjak sto u Evropi urade za mjesec dana.Ajda ,promijenice travu do sezone 2025/26 valjda.
Svi voze a ne misle o vožnji ni o putu telefon u rukama noga na gasu glava prazna totalno nagledao sam se svega i svašta po putevima brz oporavak želim nastradalima hvala Bogu kad nije bilo smrtno stradalih rođenim želim da sutra ostave tri boda i u daljem takmičenju im od srca želim puno uspjeha volim Velež ali TC mi je za nijansu draži sretno nek pobjedi bolji
Brz oporavak povrijeđenim i tri boda sutra iz Srebrenika u Mostar. Forza Rodjeni 🔴
Brz oporavak zelim
Sve bakirove i SDA ceste
Bice dobro svi akoBogda !
Brzo uletio u krivinu to je sva priča.Nije bezveze 50km/h tu ogranicenje.Isao je preko 80 sigurno.