Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar je ovaj još uvijek selektor !?!?!?!?
Kreten. Usra se od price...
Koje nacionalne blamaže? Jer ipak s eu BiH radi o tri nacije!
hhhhhrrrrrrhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrjkkkkkkkkkkkkk pljuuuuc BiH
Sarajevo ispod trebevica bit ces opet KARADJORDJEVICA
kad čujem Tulićeve komentare utakmica Lige prvaka odmah gasim TV. Ovo što je juče doživio gore je stp puta nego kad je Nikola Nikić izgubio od Malte.Ono što je najgore Tulić je obraz-đon tako da ostavku ili makar samokritiku možemo sanjati.
Evo mene opet! Forumasi ,prijatelji fudbala nije bitno koje je vjere selektor nego bitno je da radi dobro sa igrcima i da voli svoju zemlju.Tulic niti zna sa igracima niti voli BiH! Ovo drugo je 100% istina garantujem.
MA ja mislim da on i ne sastavlja ekipu,on je po meni najmanji krivac.A ovi levati so su igrali,njih treba protjerat iz repke,oni treba da se srame,opet zemka,svi dobro znamo da Tulic ne sastavlja ekipu.
Tulic prodao utakmicu
Molim Vas da svi dignemo glas da se Tulic otjera. Covjek ima jake veze u savezu i vazi sa strucnjaka iako se nikad nigdje nije dokazao. Maksimalan domet mu bila druga liga. Pa jesu li u savezu normalni. Sjetite se samo poraza juniora od 5-6 razlike dok je Tulic bio selektor. Umijesto da ga se otjera oni ga unaprijede. I na BHT glumi strucnjaka. Licno zovem sportsku redakciju pred svaku utakmicu lige prvaka da pitam do kada ce nas terorisati Tulicevim, nazovi strucnim, komentarima. Molim ih da ga ukinu. I ako ste primjetili vise ne komentarise u toku prenosa, samo prije i poslije. Ovo je jedan politron, kakvih ima na desetine u svim nasim sportskim strukturama i kakvim se mora stati u kraj. TULICU ODLAZI!!!
TREBA GA NOGIRATI < IMA LJUDI KOJI JEDVA CEKAJU DA RADE.???
Ovaj me notorni idiot dovodio u iskušenje da uopće i negledam utakmice LP kad ih je on komentirao a sada obavezno bježim od BHT kad je srijeda i uvodna emisija u pitanju.Njegovi komentari su tako loši,tako plitki a on je tako jedna nezainteresirana osoba što se vidi,tj. čuje po njegovom tonalitetu dok komentira.Užaš!Vidi se da ovajposao radi sa teškom mukom,kao da ga je neko metnuo na to mjesto a on nevoljko prihvatio.Vjerovatno u Republici Smrdskoj ne može da živi jer ga prozivaju kao izdajicu jer vodi \"muslimansku selekciju\" a on jadan nastoji da ne pokazuje ni e od emocija dok je vodi i priča on njoj.Pa tako nastoji malo \"uredi\" svoje okruženje po svom ćejfu tako što dovodi anonimuse,Srbine iz anonimnih klubova.Vodi se onom krilaticom:ako sam već na stranoj zemlji među stranim narodom učinit ću tako da se osjećam kao kod kuće dovodeći Srbe,koji btw. meni nimalo ne smetaju da znaju igrati nogomet ali jučer se pokazalo sve.
Čovjek je imao 2 dana da sastavi ekipu. Nije on kriv, koliko ovi iz saveza. Toliko o tome da se misli na budućnost... A nije mlada reprezentacija imala nekog uspjeha ni prije, kad selektori nisu bili Srbi...
koji i.diot treba biti pa nezovnuti osmanagica pa staviti bilbiju tek u drugom poluvremenu i to ko zadnjeg veznog, a o šunjicu iz zrinjskog da ne govorim. covjek kao da ima obje lijeve noge. a taktika je za 10. igramo na kontre protiv luksemburga. pa ne bi mogli dobiti djecu od 10 godina takvom igrom.
Bira igrace iz elitnih klubova kao sto su Čukarički, BSK Borče, Hit Gorica... jeb... li mu familiju, zbog njega ne gledam ligu sampiona, treba mu noge polomiti!!! Čukarički, BSK Borče, Hit Gorica = Srbi, B. Tulic = srbin!