Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da ste predali mec jer ste i svi mi znali da ce te izgubit...
Da ste bili kompletni opet bi izgubili. Sarajevo je prejako. Ova pobjeda je poklonjena navijacima bordo tima,sa posebnim sjecanjem.
@gooUser11110404 lopta je okrugla nikad se ne zna
Pobjeda poklonjena svim navijacima bordo tima.
Ne gubi smisao, nego široki
Svi znamo na koji način sarajevo osvaja prvenstva...
@queue igrom i zalaganjem
Hahahaha! Daj još jedan vic!
pa ova liga već odavno nema nikakvoga smisla,od 01.06 ove godine kada su sluge svakog sistema proglasila prvacima zbog smradnoga Borca.Sad je situacija sa koronom jedno 50 X gora nego tada,šteli se svaka tekma u ovom takmičenju,onda nema gledatelja a izborni skupovi i tržni centri prepuni.Ko ovdje koga je e
Svi sto gube se ljute to je poznata stvar...
mijenjaj nesto ako ne ide
A bilo je smisla u početku kad je Mladost imala problema isti
Sugavo sarajvo kupujte sve tekme
@CroatiaDubrovnikgruz Kmeeeeeeeeeeeeeeee
Vratite se zanatu svojih djedova škutori-kradji
Da vam igraci manje hodaju po svadbama, ne bi bili zarazeni. Govno skutorsko
Hajde papak jedan vozi nazad u Listicu i kontaj sta znaci rutina? To tebe najvise boli...Sarajevo sa 50% snage hladno vas klepi. Vozdra.
Posebno slatka pobjeda. Poklonjena svim navijacima bordo tima. Sarajevo je kvalitetnija ekipa od Sirokog. svi izgovori nemaju opravdanje
Kvalitetnija od druge ekipe sirokog, i to jedva, sto ne kazes da savez namjerno nece da odgodi da sarajevo uzme bodove. Fuj savez i sve u njemu!
Kako te lazovcino nije stid. Jutros ste imali rezultate testiranja i poslali ste u savez sa svim igracima zdravim!!!! Eto dobili koronu na putu od listice do Sarajeva, hahahaha. Izmedju ostalog, samo jedan igrac iz prve postave koja je igrala proslu utakmicu je falio, tako da se ne pravis toso nego razguli odakle si dosao levatu!!!!
Nakon Borca stelu pronalazi FK Sarajevo kako bi sebi olaksalo put do titule vec drugo godinu uzastopno.
najbolje da ugasite klub, sve ćete zaraziti