Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rakitić: Ako je bilo onih koje sam svojim ponašanjem možda povrijedio, ovim putem im se ispričavam. Moje namjere nikad nisu bile loše, uvijek sam bio iskren prema svima i svim srcem disao za Hrvatsku i Vatrene."
Odličan komentar trenera Sevilje na utakmicu sa Bayernom. Bogme se igralo do krajnjih granica. Bilo ih je užitak gledati.
pa igra i Bayern u nedjelju pa se ne žale
Vala i vi sportisti mi idete na k.... pa jel vas stid govorit da igrate 2 utakmice od 90 minute u razmaku od 3 dana? Igraju ono sto vole i uzimaju ogromne pare. Volim fudbal ne propustam utakmicu ali dajte malo sa tim kukanjem prestanite. Uzivaj i igraj !
@BodljikavoPrase A ne zale se kad odu na prvenstvo sa repkom i isto igraju vazne utakmice bez duze pauze...... Trebali bi malo probati raditi kakav fizikaner posao par sedmica da se malo opamete....