Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav smo mi narod zivimo od stare slave, uspomena itd. Proslo vrijeme davno shvatimo vise gdje zivimo i da nam je fudbal amaterski na nivou bas Moldavskog itd. Mi se nesto dizemo, ljutimo previse ocekujemo, a infrastrukture nemamo, pola stadiona kad pridzes moja rano isto napustene zgrade u Cernobilu. Hajmo malo biti realni bice nam svima lakse.
Šta je tu dobro kad stvoriš 5 - 6 šansi i ne daš go iz penala?
Sablicu lose si krenuo stavi djecu da igraju bolji su od amatera Velkoskog i Hebibovica
Fukari je za uhar kad joj komarac u oko upadne.
Sa Krstom, Susicem i Hebibovicem smo dometa sredine tabele, tj trener je zadovoljan sa kakvim timom igramo a jos super smo prosli. Uprava napolje !!!
Moldavska ekipa u posljednjih šest evropskih utakmica primila je 16 golova, u dvomeču protiv Slovana primili su devet golova, tri im je zabila i Fola iz Luksemburga, ali sinoć su sačuvali mrežu u duelu protiv Sarajeva. " A nas trener kaze zadovoljan ???... daj pusti vodu ...
Zamisli ponosis se remijem u Moldaviji, a istovremeno se furas da si materijal za evropska takmicenja.
@assangesnowden pa samo potvrdjujes moju osnovnu misao u komentaru, nevazno na koji tim se misli, a to je da je kod nas fudbal stvarno propao, nazalost. Prvi bih ja volio da bilo koji klub ili repka postizu mnogo bolje rezultate, da se imamo sa cim ponositi. Zapita se covjek "na sta lice ti treninzi i pripreme fudbalera uopste?"
@assangesnowden slazem se sa tobom iako recimo imas primjere u svijetu, Argentina i Brazil, gdje sirotinja shvati da recimo ganjajuci loptu moze mnogo u zivotu postici i ubijaju se trenirajuci. Kod nas postoji mentalitet da smo bogom dani za sve, da jednostavno sto postojimo svijet nam sve duguje, pa se ne moramo nesto posebno ni truditi.