Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabio ga džekson,aferim
kaže doktorica sabite kasam rekla dase skineš dopasa mislila sam na gornji dijo
Dzeko je klasa igrac
A jest se odusevio, ludnica
Džeko je mirovnjak. Ovo mu je poslednja sezona.
Grbavica škola fudbala
došo sinoć kasno kući kaže fadila jutros nisamti našla dlake nakaputu reko pa šta sad kaže kotije ta ćelava
Molba KLIXu:Kako svi znamo, Automatic 424, Diplomatic, citamotuA323 , Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
Samo da probam
oj koće radit još triespet godina dopenzije
Jedan al vredan a to je Dzeko...
tek dvadesetdrugi ameni oprošle plate ostale samo uspomene
Jeste, Bologna bas gigant.
Nevjerovatno, igrac sa 33.5 godine se bori kao Lav do zadnje sekunde u utakmici. Scaka cast Edine, ti si pravi primjer mladzim generacijama.