Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes vam dugo i trajo u p. M. :)))
sta ucini od mladosti svoje
od pocetka karijere frajer je u centru paznje zbog svojih gluposti..al ipak uvijek se nadje budala koji tvrde da je on talenat i na kraju ga kupe..frajer samo talenat ima deset godina..i nista vise,a ni manje
Garant opet ispaljivo neke rakete i vatromete po kući i narodu
Opet je nesto zasrao po starom svom obicaju a mogao je postati jedan od najboljih igraca svijeta.
ja sve nesto kontam - da je mogao i postao bi, imao je sasvim dovoljno vremena i sansi...ovako se uvijek moze vaditi da zbog "nestasluka" nije postao jedan od najboljih. po meni ipak je blize ublehi nego vanserijskom talentu (kojeg nesumnjivo ima ali u manjoj dozi...)
@betametazon Mogao je postati jedan od najboljih, ali mu je istekla garancija kao mom starom televizoru.
Cojk igra u napadu a iza njega ih ima desetero
Nadam sevda ce mario istjerati ovog trenera.