Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista novo na nasim terenima, nazalost...
Ovako svake godine se sudi Zelji jer Osim ne smije dopustiti da Zeljo ispadne iz lige
@dir.preduzeca kakav bolesnik, samo o Želji komentarišeš, a neki dan ti popljavše javno i klub i trenera kako su namjestili titulu prošle godine
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SVAKA CAST RAHIMICU...A MALO NOVINARI NEK PREGLEDAJU STATISTIKU I PROVJERE KAD JE CELIKU SVIRAN PENAL. ??? HAJDE SAD NOVINARI,DAJTE TACAN DATUM ZADNJEG SVIRANOG PENALA ZA CELIK ???? ALII NEE,VAMA BITNIJE SARAJEVO,ZELJO,SIROKI I ZRINJSKI...OSNUJTE SVOJU LIGU SMECARI PODMICENI
Rahimić mlati gluposti. Sudija jeste sjeckao nepotrebno igru ali ne u korist Želje. Upravo iz jednog spornog faula blizu šesnaesterca Mladost je dala gol. Ako je ovo danas nekakvo namještanje onda ti Rahimiću si slijep kod očiju. Oba Željina gola su čista ko suza. Nije bilo penala niti nekih prekršaja na ivici šesnaesterca.
ZA VAS GRAD SINONIM JE SMRAD NICAZE DISMR KO POLJSKA HALA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mrs seljacino u pizdu materinu cuj ti dosao na grbavicu da igras sa zeljom cija ekipa vrijedi ko 10 puta tvoja ekipa dobro ste vi prosli jos 2 komada najmanje ste trebali fasovati mars papak jedan.
Najbitnije je da sarajevski timovi ne osvoje niti jednu od titula. To bi bio znak da se kvalitet fudbala u BiH diže.
Pretjeruješ Rahimiću za utakmicu sa Željom. Niđe veze nema.
A jest se Ibro nahladio bokte, čovjek igrao protiv Želje, a spominje utakmicu Vitez - Sloboda. Nije smio u Lištici dati izjavu da je Širokom nekidan protiv njih sviran penal izvsn 16 metara, pa je došao u Sarajevo da priča o tome. Marš u svoju vukojebinu, evo Premier liga plače za tobom. Jade jadni što ne kažeš kako ste ušli u ligu i koliko ste utakmica "završili".
Ligu ukinuti vratiti sve u amatere i neka djeca igraju, sudije poslati na obuku ponovo .Dok god sudije natežu za nekoga nema nama hajra od ove lige .Samo se đaba sikiramo
ne seri budaletino otjerati će te sami oni i kaknja kome bacaš ublehe,vratise u švicarsku i prati švicarsku drugu ligu možda te neko zovne iz te četvre lige
Gospodo pitari poklopite se imate vise penala nego bodova :) a sta je sa 20000???
I treba da ideš iz fudbala.Pita ga novinar:"A zbog cega ste nezadovoljni sudjenjem"? On odgovori:"Sudija je više faulova svirao za Zelju".
Ne znam sta je Ibro danas gledao,igrac Mladosti br.7 je bio zreo za dva zuta u prvom poluvremenu zbog ostrih startova u momentima igraci Mladosti u prvom poluvremenu su preostro igrali,a sudija je to dopustao,a onda je Zeljo uzvratio i bilo je momenata gdje se primjetilo da se gube konci nad kontrolom igraca na terenu sa obje strane.Da li je sudija los u to ne ulazim,ali nije nicim uticao da Zelji da prednost niti u jednom momentu...
OPLETE IBRA BAS PO SVIMA RESPECT
Hahahahahaha pitarcica po ovom klixu i njihovih komentara. Stvarno moras imati posebno oblikovan mozak da bi bio pitar. Sad im Zeljo kriv sto su pare uzalud bacene. Hahahaha hvala vam sto se svakim danom sve vise Bogu zahvaljujem sto navijam za Zelju.
Nema od naše lige ništa. Namještaju da Zrinjski osvoji (nije im dosta što su preuzeli stadion od Veleža posle rata) da Seljo bude u LP i da Borac ostane u ligi (manjak "srpskih" timova)
Divi mu zalosne cefa koda ga neko naguzio.
Toliko realna i iskrena izjava jednog običnog čovjeka koji osjeti nepravdu i svu trulost ovog sistema i ove države na svojoj koži. Bježi čovječe kad ti je Bog dao. Svi ćemo mi prije ili kasnije zbog stoke oko nas otići. Jednostavno vjerujem ovome što sam pročitao. Sad bi mogao lik biti i kažnjen zbog iskrenosti, jer tako to obično biva kod nas. Moraš se poklopiti, šutjeti i trpiti, tad si OK. Čovjek je vidio kako to funkcioniše u svijetu i ovo mu se gadi. Logično do jaja.
Nego ...... pitanje svih pitanja hoće li punac na kraju dati onih 20K što je onaj potrčko Dino obećao. Kakav je to predsjednik kluba koji nema svojih 20K.