Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto dobro pamćenje ima ovaj trener valjda se sjeća: Wisła Kraków - Lech Poznań Result: 8 - 0 Henryk Szymanowski 36’ Kazimierz Kmiecik 39' Kazimierz Kmiecik 44' Kazimierz Kmiecik 53' Kazimierz Kmiecik (k) 55' Jan Jałocha 71' Kazimierz Kmiecik 75’ Jan Jałocha 90’
Kmiecik ubio hljeb u njima !! Hahaha
Ovaj Kmiecik im dao pola golova iz cijele sezone.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što su se ovi Poljaci digli vidim po komentarima na youtube i dr. Reko bi čovjek da su neki gigantski tim u rangu Milana, Manchestera i sl.
nije daleko od istine
Jeste da je znalo izgubiti i da su losa ekipa , ali ipak jedan profesionalni trener ne treba tako da se odnosi prema svojim sportskim protivnicima. Pa kada Real ili neko jaci igra sa slabijim ekipama uvijek izrazavaju postovanje a ne omalovazavanje....pozdrav pitarima iz RS, srećno
Sto ga zavuce kitarima, hahhahhahaha
e jade jedan,mi kad smo igrali sa tom istom Borusijom o kojoj pricas vi ste ispadali od nekih ribara sa Islanda konjino jedna...a i prije toga od kosarkasa iz Litvanije...i on se nasao nekom pametovati
auuu auuuu auuuuujiuu go lechhh gooooo
Joj kad se zeljovci uzmu smijat , pa budite realni , Ference se nafulo ko nikad . Lech dao iz tri sanse dva gola , Zelje ij dvije poluprilike jedan. . Zeljo mora odigrat duplo bolje da bi prosao jer je posjed lopte bio uzasan , ne moze Ferenc fulat salno. Sarajeci je inalo dobar posjed al i tri igraca koji su odigrali ispod svakog nivoa. Stojcev nije postoja , Ostrakovic je primio sto bi Delac hvatao , i Velkovski je bio los. Dteno je trebao igrat odbranu , trazit 0 , al to je neiskustvo trenera. Sretno Zeljo i volim te Sarajevo!
kod Sarajeva je problem sto je svaki treci pas gubitak lopte
Budala našla kao da hrabri svoje glupe igrače, a ne shvata da je nekoga uvrijedio ili izazvao suprotan efekat. Nadam se i želim da ga taj suprotni efekat stigne noćas kad je tako bahat i bezobrazan. Smeće, a ne sportista.
Dobro je reko bit ce jos sedmica
Joj ubi Skorza, ne vadi ga, brat plavi, željezničarski :)
jeli te karao ovaj brat jebo te on skretnicaru maleni smrdljivi napuseni koji mane za fuka mrss papak jedan .
@ola: Ne tipkaj dok dr.asH.
Ja se nadam pobjedi Sarajeva večeras.
Jbo sve, Manijak sam, al' se nadam da ce im FKS utrpati 2 u regularnom i dobiti ih u posljednjoj sekundi produzetaka. Haj'mo FKS, namjerno Poljacima ... pokazite muda.
Mogu pokazati muda,ali dobru igru tesko ;)
Ovaj im je gosodin u jednoj utakmici pet komada dao http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/wiadomosci/13229134217246.jpg