Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čolin tetić
kladio se na slobodu..
A ja mislio ovo Alice Cooper
Mora da ce drina naci boljega,a nece joj ni trebati jer pl od sada mogu samo sanjati.Sretno bivsem slobodasu Cvijetinu ,iz dobre slobodine generacije iz doba trenera Dj. Geruma i Bevande ,tesko ce Drina imati iskusnijeg trenera.
Iznenadio je on samog sebe. Ali Azmir nije dao da se iznenadi i počastio se kvotom 20, pokrio sve troškove u sezoni.
Suvisno je pricati o utakmici Sloboda-Drina,isto tako i Rudar-Borac,Sarajevo-Olimpik,Radnik-Borac i da dalje ne nabrajam.Liga je takva kakva jeste,sve je nastimano,dogovoreno ili naredjeno.Ali moram priznati da je Azmir odradio fantastican posao,obezbjedio Evropu a lopatom zagrabio i od Zelje i od Sirokog i od Radnika,vratio momacki milo za drago i Dini i puncu a na Drini umjetnicki klepio na kvoti 20,niko nije ni pomislio na to.A igrati slabasnu EL je svakako lakse nego kvalifikacije LP
u Spaniji otpisani Levante moze pobjediti Atletica i izbaciti ga iz utrke za prvo mjesto, a u Bosni otpisana Drina ne moze pobjediti Slobodu koja se bori za titulu, a da se ne prica kako je to prodano. Ma dajte ljudi, nemojte biti smijesni..
Atletiko nije mogao biti prvak,zato je i izgubio. Barsa bolja u medjusobnom omjeru i u gol-razlici i tu nije bilo nikakve trke za naslov nego trckaranje iza Barse. A Sloboda je prije mjesec i nesto bila 3 boda ispred Zrinjskog i imala zadnji mec u Mostaru,plus pobjedu na Tusnju tako da joj je i neka opcija poraza godila
prodana je utakmica bila svakako 4-0 sarajvo 0-2 drina ĐE IMA LOGIKE
Iznenadio je on pi..ku materine svoje. utakmica nastima kvota na drini 15. km bila samo 2 a kamoli prelaz 2/2
Kvota je bila 20