Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to s tenkom uopšte nije trebalo tako da bude. Oni su naručili traktor, a isporučili im tenk greškom. Kriva turbo folk narudžba.
Lajk ko vjeruje da bi Dinamo mogao poraziti ovaj današnji Real 😃
Bjelica je KRALJ! Presposoban, organiziran i vrijedan trener, a gromada od covjeka u svakoj delikatnoj situaciji. Ovo je krasna izjava koja moze biti odlicna lekcija svima nama, pa i meni jer tako se zivi i gradi (su)zivot i bolje sutra, bez da se svako malo hvatamo u smrdljivu paucinu i spiralu mrznje koju redovito generiraju bolesni umovi!
naravno da bi bili bolji...jedino ako oni ne bi iskopali bunkere oko gola i postavili minobacace ..na sta je fudbal spao...treba da se stidi i UEFA sto dozvoljava takve provokacije...al kome je rat u glavi , ni fudbal mu nije svet
O kakvom ratu vi idioti pricate?! Ko osim vas i pominje rat?! Tenk je maketa i koja nema nikakve veze sa Hrvatskom, navijaci su ga postavili na mjestu gdje se okupljaju, kao sto su i ono drugo ''oklopno borbeno vozilo'' napravili od iverice na sasiji od kamiona...Optereceni ste ratom i samo vam je on u glavi. Niko vas nigdje ne spominje, odjebite od Crvene Zvezde!
Dinamo/Zvezda 90 ih pocetak ludila u sfrj..zelimo opet ludilo i da se iskorjeni sve,ubije klica i naseli svabo austrijanac pa da na ovim prostorima ide metro 600na sat a ne granata 120ka ..cuj tenk na stadion jbm ti pleme ludo
Bolje da su parkirali 🚜🚜🚜 .