Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7 bodova, 8 tekmi, pa sami skontajte🤔
Pustiti čovjeka da odradi kvalifikacije za EURO. Napokon se bar malo vidi neki sistem u igri.
Ne igra selektor, nego IGRACI
Kad je u pitanju nas nogomet tu treba mjenjati sve, od igraca, selektora ,navijaca, saveza, terena,gol stativa pa sve do lopte. A ne samo selektora,
klix editovao rezultate. Jutros kad sam glasao bilo 1000 da ostane, a 10 000 da da otkaz. sad skoro jednako, po 8000
Da ali je bilo utakmica na svjetskom nivou. Najbolje da on sam odluči.
Sta god, ali od PETEVA nemozemo imati strucnijeg sekektora !!! Jer ako hocete boljeg , na primjer Halilhidzica ?NOVCI brale !!!! Par miliona eura! Moze ? NEMOZEEEEE !!!!
Van pameti i pomislit da ostane ali ako savez ostane ovakav sasvim svejedno je ko ce biti selektor
Himzo, daj majke ti napiši neki drugi komentar, taj ti je postao otrcan!
I treba i ne treba. Mislim da nije neko pitanje u znanju i taktici, nego u drugim stvarima. Ako je tacno ovo za Pjanica, a i za druge igrace da na pripremama izlaze i ostaju do kasno, onda je logicno da su ispali. Nije mi jasno da takve stvari mogu da se desavaju. Ovu zadnju utakmicu i Petev i igraci trebali su najozbiljnije shvatiti, a ne kao prijateljsku u kojoj ubacis 8 novih igraca. Sjeverna Irska i Crna Gora isto su ispale, ali su odigrali najozbiljnije i postigli rezultate.
Traziti nekog novog bi opet bilo soap opera koja bi trajala par mjeseci, i na kraju ne bi dobio nikog boljeg, pogotovo ne za te pare koje placamo. Pustiti ih da rade dalje, nek uvedu bolju disciplinu, i ne uzrujavati se previse, ako naprave nesto naprave.
Da su ga na vrijeme najurili vjerujem da bi sve na kraju bilo drugačije...
Dobar trener ali ako zelimo opet negdje otici onda se mora promijeniti.Ja bih uradip totalnu reorganizaciju saveza postavio ljude od struke imenovao Vladimira Petkovica za trenera ali da ima sro posto odrijesene ruke i sa strpljenjem naprijed
On treba, savez ne
Treba ostati trener, nije on kriv! Ne moze se od govana pita napraviti!
Prosinečki je izborio baraž i prije početka kvalifikacija, pa je morao otići, jer su se kasnije igrači opustili u kvalifikacijama. Bajeviću je sve zavisilo od jedne utakmice, izgubljena i otkaz. Eventualna druga šansa Petevu je moguća samo ako niko drugi ne bude zainteresovan za posao selektora, koji je bolje plaćen nego i OHR.
Kažu nije do trenera, nema s čim raditi, nemamo igrača. Eto Kazahstan i Finska imaju igrače, pa nam hladno uzeše bod i pobijediše usred Zenice!!! Najgore kvalifikacije ikad, nismo imali dvije utakmice uvezane da je ličilo na nešto, na neki sistem, strategiju...a to je do selektora, ne do igrača, on određuje taktiku, strategiju, sistem igre, motiviše igrače... U svakoj utakmici smo igrali k'o muhe bez glave, bez smislene organizacije i strategije!
Nije trebao ni dolaziti, u drugim zemljama bi radi ovakvog javašluka i lopovluka sjevali odkazi a kod nas ništa... I ne trebamo nigdje kad smo čobani, daj Bošnji nargile i korida ebeš sve ostalo. Mrš i savez i igraći u 3 PM.
safet sušić je otjeran na pola ciklusa, baždarević poslije neuspjeha kvalifikacija, ne vidim razlog zašto bi ovaj polovni trener ostao
Hocemo papeta da on manekenima je★e mamicu