Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhahah.....stariji ste 25g a imate jedan trofej vise i to iza rata ste nas prestigli znas li ko jedini iz BiH osvojio 2 titule....SARAJEVO...dok su se drugi borili za opstanak....a sta bi tek bilo da smo ranije osnovani vas bi trazili dvogledom...SAMO SARAJEVO SAMO
tuzna buducnost za zeljeznicar i njegove navijace... albanija uz bih dobija bezvizni... vise siptari nece dolaziti u sarajevo vec ce ici u evropu... ko ce navijati za zeljeznicar?
HZ4EVER U PRAVU SI MI JESMO STARIJI ALI I PUNO TROFEJNIJI I TI TO DOBRO ZNAŠ
uvjek uz fks! u novi boj...
Ja volim samo ŽELJA!
Široki vas razvaljuje danas ;) ode liga, ode kup
... i khaj phice !
svi smo mi BP
Stari sam navijač FK Sarajeva i Sarajevo sam volio iznad svega, danas to već ne mogu biti. Pratim dešavanja i drago mi je kada pobijede i ostvare dobar rezultat ali je klub spao na niske grane jer se oko njega okupljaju ljudi sumljive prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Vidio sam kakva je lakrdija napravljena kada se igrao posljednji derbi koji treba da bude praznik ne samo za grad Sarajevo već i za čitavu BIH.
pozdravljam vas sve i samo da vam kazem da se prevrcem u grobu .
gdje si gradjanine, nisam te prepoznao. Sreća pa vam je vlast ta ista ukinula Slaviju i dala tribinu sa njihovog stadiona jer bi ste na tom mjestu imali samo ledinu kakvi ste sposobni neimari.
NA KONSTITUIRAJUĆOJ SJEDNICI FK \"TORPEDO\" DRUG UTEMELJITELJ IZ OKOLINE BOSANSKOG GRAHOVA JE IZMEDJU OSTALOG REKAO \"PAPCIMA TREBA FUDBALSKI KLUB I DOBIĆE TORPEDO\" A PRAVA RAJA ĆE NANAŠU ŽALOST NAVIJATI ZA \"Ž E LJ U\" KRAJ CITATA. SA DRUGOVIMA KOJE JE POSTAVIO UTEMELJITELJ STE IMALI USPJEHA, ALI SA OVIM ????????
Ja volim samo ŽELJA!
ti koji dolazis svake prestupne na kosevo - i to ako je lijepo vrijeme, mislim da nemas prava da komentarises bilo sta, tj. makar ne bi trebao imati obraza ;)
@ZIVKO JOSILO ponekad procitam tvoje komentare i vidi se da si nacitan.....komentar stoji al nemozes kloceve nauciti oni su samo zacrtali svoju mrznju a cinjenice zaboravljaju..npr.vjecna lista,2ex-yu titule,susic,hase (zvanicno najbolji igrac BiH svih vremena)i mnogi igraci kakve oni nikad nisu imali......samo znaju rec \"mi smo stariji\"....smijesno i zalosno I KAD TI BUDU SVI LEĐA OKRENULI UVIJEK CE SJEVER TVOJ ZA TEBE GINUTI...