Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav bolan dokumentarac \"green street hooligans\",glupo holivudsko sranje koje veze s istinskim navijackim zivotom nema ali je nafuralo djecurliju po BiH da furaju odredjenje navijacke markice i misle da su huligani. Hajde sad malo nam pricajte kako huliganizma u engleskoj nema i kako je on iskorijenjen s \"Celicnom lady\" hahahahaha Samo naprijed!
Tako to Englezi rade
Toooooooooooooooo boze!!! Fudbal nije mrtav!!! Hz
pogledajte dokumentarac \"green street hooligans\",radi se bas o ove dvije ekipe,ovaj klip je nula sta se jos desava. pa onda recite da su kod nas huligani
ma ludilo liberta per gli ultrasssss
uuuuu ovog se nisam nadao u epl