{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Traži se bh. predstavnik za svjetsko finale

11.5.2012. u 12:59
18
7
Traži se bh. predstavnik za svjetsko finale
18
Traži se bh. predstavnik za svjetsko finale
Odbrojavanje do Svjetskog finala Red Bull Street Stylea 2012 sada je zaista počelo. U toku je održavanje preko 200 kvalifikacijskih turnira na kojima će učešće uzeti preko 5000 pretendenata na šampionsku titulu.
Konkurencija na svjetskim finalima 2008. i 2010. godine bila je izuzetno oštra, a uskoro će se najbolji umjetnici s loptom iz do 60 zemalja svijeta zaputiti u Italiju da po treći put krunišu najboljeg freestyle nogometaša na planeti. Pravila su jednostavna: 3 minute, 2 igrača, 1 lopta.

Bosna i Hercegovina je sa Nedžadom Brajićem 2008. godine u Brazilu pozicionirala se na fantastično 6. mjesto na svijetu. Južna Afrika Nedžadu nije bila sretna kao što nije bila ni Ćiri Blaževiću. Sada se traže novi mladi talentovani street styleri da predstavljaju BiH sa svjetskom finalu koje će biti održanu u Milanu 2012. godine.

Kako bi učestvovali na bh. finalu potrebno je da se kandidati prijave na jednu od radionica koje se održavaju u Mostaru u utorak 15.5. i u Banja Luci 17.5. 2012. godine.

Učesnici iz Mostara i Sarajeva trebaju se prijaviti na radionicu u Mostaru, dok učesnici iz Tuzle i Banja Luke trebaju poslati prijavu za radionicu u Banja Luci.

Prijave se mogu popuniti na web stranici www.redbullstreetstyle.com ili telefonom na 062 344 782. Učesnici će imati organiziran prevoz na radionice.

Na ove dvije radionice biće odabrano 16 najboljih street stylera koji će nastupiti na velikom bh. finalu u Sarajevu, gdje će se napokon saznati ko će dobiti kartu za Milano.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: