Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz PSG-a uzeli igrati fife u pravom zivotu
pa jesam li ja Joca Amsterdam hebem mu mater
Udarna napadacka trojka Neymar-Cavani-Mbape sigurno jedna od najjacih na svijetu. Bice ih zanimljivo gledati.
Novi Balloteli :))))
Ispali u drugu francusku ligu da Bog da.. amin
Odigras jednu dobru sezonu i to je to
RIP Fudbal i realni transferi
evo i ja sam pri kraju sa steranjem vesa
treba uvesti salary cap
jebena crncuga odvratna veze sa zivotom nema prije 100 godina ih karali lavovi brali pamuk za engleze kupila svinje u africi sad svi dosli u evropu lol
popusi ga ti crncugi majmune jedan...
potrosis toliko para da ganjas loptu po francuskim selima, osim donekle Monaca u Fr nema iole jace ekipe. I onda dodje Liga Prvaka i autsajder si protiv Reala,Barce i Bajerna. Samo je Marsej vrijedan paznje u Fr al steta sto su tanki zadnjih godina.
arn_ Halo drugar, jel znas da je Guingamp selo kao Butmir, mislim da nema ni 10.000 stanovnika. O cemu ti?
Troyes ti ima milion stanovnika? Ti mozes s Velidom Spahom komentarisat tekme.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ogoromne cifre i u monacu predpostavljam dobro zaradjuje.ha imao 1 ili 2 miliona a ima i vise sigurno ili ovde 18 to su ogromne pare za nekoga.ne govorim ovo samo za njega nego uopsteno, moze slomit nogu ili se povrijedit na neki drugi nacin ili se jednostavno nece uklopit.
Ja bi bio zadovoljan i sa 30 000 € po sezoni, spreman sam i glanjcat kopacke😆😆😆😆
E jesu i ovi transferi postali preseravanje. Kada je jedan Real uvidio da je placanje jednog fudbalera budalestina i da u svemu treba imati i granice i razuma... Real koji je placao igrace po 70 miliona kada je to bilo nezamislivo za bilo koji klub... bolje mu je bilo da je ostao u monacu nego u PSG sto je presao... za 2 godine bit ce on 20 tak miliona..