Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Rekao je da sam ga napravila klaunom i budalom, a onda skočio u more. Bila sam stvarno šokirana i smrzavala sam se", smrzavala se jadna ona ebote. nadam se da se uspjela ugrijati. a ovog klauna mi uopste nije zao. ali evo ovo pokazuje koliko su zene surove i hladnokrvne. boli ovu pichhhka sto je ovaj se ubio za nju, mozda joj cak i drago i neki ponos u njoj ko ce ga znati. a stalno nesto zene emotivne ovo ono a hladnokrvne i glupe do daske. ko djeca odrasla, e to je njihov kapacitet mozga.
Najveci uzrok svih nesreca je ljubomora, ne postoji opasnija bolest, ja sam je imao i bolovao od nje, unistavala je moje zdravlje mnogo dana i noci, nisam joj se mogao suprostaviti sve do trenutka kada sam ostavio djevojku, jedini lijek protiv ljubomore je da budes sam, nema druge rehabilitacije ali barem si ziv i zivis
Jadna ona, smrzavala se
Ma ona ga gurnula garant.On popio malo vise,a svakako joj dosadio i ona ugledala zivotnu priliku da ga se rijesi.Tamam 18-ti sprat,ubilo se za samoubistva.
a grdan neki..dobro mu je ikako davala...
ubio de zbog punjačice...katastrofa
Zbog kamenjarki glavu mogu izgubiti jedino buzdovani
Sreća da je bio i Neymar tu inače nebi ni znali da je se ubio niti da je i postojao.
Ma ludak zbog mindje da se ubije,milioni zena ima slobodnih i jos puno ljepsih.
njoj ego narasto jer se lik ubio....heeej
Te proklete sponzoruse a jos gore maloumnici
Ovom Shreku je nedostajala baš jedna dobra cjepanica mozga.
🏃💦🏊