Nogomet
0

Toure: Nije ovo zadnja tuča s Adebayorom

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Uoči derbi utakmice kod Arsenala (u srijedu) na treningu je Manchester Cityja opet bilo vatreno, pa su se tako međusobno fizički sukobili Kolo Toure i Emmanuel Adebayor.

Nekadašnji su to saigrači iz Arsenala, a danas uzdanice Manchester Cityja. Internetski portal engleskog dnevnika The Mirrora objavio je fotografije na kojima se vidi dvojac igrača Cityja uhvaćen u hrvački zagrljaj. Dvojicu igrača uzavrele krvi morali su razdvajati saigrači, a time je samo nastavljen loš odnos saigrača tog kluba, jer su nedavno fizički sukob imali Mario Balotelli i Jerome Boateng.

"Ništa se posebno nije dogodilo, s obje strane je taj događaj već zaboravljen", u prvi je mah engleskim medijima rekao Kolo Toure, ali i nastavio: "Rekao bih da se nas dvojica dobro poznajemo. Čak i predobro, te je zbog toga možda i došlo do sukoba. Inače, nije ovo bio naš prvi fizički sukob, a garantiram i da nije posljednji."

Toure je i dodao što je bio povod: "Nama ne treba veliki povod. Jedan start je inicirao sve, ali ponavljam, ništa bitno se nije dogodilo. Sve je zaboravljeno."