Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodji ti nama u sarajvo da ti pjevamo oni ti ga puse jajature jajatureee
neka dodje, ugosticemo ga bananama
Ne daj se Jaja!
Za ove crnce treba napraviti posebnu ligu. Pa sad navijači sa 100 godišnjom tradicijom moraju mijenjati navijački repertoar zato što nekom crncu smeta pjesma ili neko povik. Gledajte i vidite šta je derbi: http://www.youtube.com/watch?v=GcTVXoPa75M
A inače on tečno govori Ruski pa zna šta su mu sve pjevali i koje pjesme...
neka dodje....da vidi da ni kod nas nije dobrodosla crna rasa..... treba njima hiltera naci.....
Crnčuga nije normalan, kaže UEFA mora nešto protiv RUSA, to je kao kad kažete: ''Udruženje ribara rijeke Neretve mora uvesti finansijske sankcije Švajcarskoj zbog prevelike potrošnje kanadskog lososa u Švajcarskoj'', jel' ovaj Crnčuga ikad čuo za sportiste Sovjetskog Saveza koji su udarali temelje sporta dok su njegovi djedovi brali pamuk na plantažama za Engleze??!
de ne mlati jebo ga ti...fino im ljudi spucaju zabranu takmicenja i vozdra...pa nek prosipa i fasizam i rasizam i sve zive "izme" kome hoce...
Ima i UEFA svoga Sejdića i Fincija
Yahya majstore sta te briga za umno zaostalim boli te briga nemogu ti nista
Россия!!
Jel ovo onaj sto nije dovoljno dobar za Zelje?
ni banane nisu kao što su nekad bile
nije mi samo jasno kako njega vrjedzaju, a sami imaju crnca u ekipi????
Pa i njeg su navijači CSKA (Centralnog sportskom kluba Armije(Crvene Armije-Центральный спортивный клуб Армии) vrijeđali i još ga nisu prihvatili, vrijeđali su i onog Crnčugu iz Anžija, to ti je isto kao kad kvočki poturiš nenjeno pile i ona ga odbija, kljuje ga, Rusi nikad neće prihavtiti Crnčuge na svojim sportskim terenima koje su gradili Sovjeti jer je mjesto Crnčugama na poljima pamuka.
vise covjeka ne mozes ponuditi bananom da ne bude rasizam. boze svasta
Da, baš tako zaostali Bošnjo!
@Jazzme nek si ti u 21. vijeku ,a mi svi ostali zaostali, no činjenica je da i ti a bgm i mi imamo računare preko kojih evo pišemo što automatski tvoju tvrdnju ''zaostali'' baca u vodu .
Neke od pjesama su danas bile jako glupe....pa dobro jajara od kada ti razumiješ ruski
možda krivo mu što nije i on bananu dobio ko karlos :)
hahaha jesam se ismijao! a ovi sto pucaju minuse glume neke kosmopolite a svako zna koliki su balkanci rasisti nacionalisti i sl.
Jes vala ,dupe bi dali za par lajkova a svi isto misle,eno neki dan onaj kolumbijski crnčuga žali se jer mu nisu plaćali 6 godina sad ovaj nešta kenja,bem ih u dupe ako im se ne sviđa ne osnuju afričku ligu i dole nek igraju ,ovdje u Evropu su ionako došli samo radi love .