Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ok...ali bi bilo lijepo da si uzeo i LP...kao krunu na sjajnu karijeru.A o bjanko čeku da ne govorimo,pošto nije sve u parama.
Osim je bio jedini trener koji je odbio Real Madrid.
I ostao na jednoj tituli italijanske lige...
ovo je otprilike već 16. jedini igrač koji je odbio Real
Koga više zanima ovaj nacista Totti? Da je veliki rasista pokazao je u više navrata, a "paravan" mu pravi lojalnost jednom klubu. Na desetine hiljada igrača širom svijeta cijelu karijeru provedu u jednom klubu a vi se hvatate ovog poganog naciste.
Dobar, ti?
Ni blizu jedinom, ni prvi ni zadnji... Jedini odbijenac prema realu vrijedan spomena je Ronaldinhov
I Svabo je odbio Real.
TOTI MIT I LEGENDA ITALIJANSKOG FUDBALA
Nastranu da Real ima mnogo fanova širom svijeta , i ljudi koji su vjerovatno navijali za Real samo zbog Ronalda , al navijači njihovi su uvijek bili gospoda i znati pozdraviti i poštovati fudbal i istinske velikane. Pamtimo da su aplaudirali Ronaldihnu kad ih je sam porazio , a evo i za Tottija. Sjećam se te utakmice s Romom , a evo nađoh i klip. https://www.youtube.com/watch?v=tjPLoAQcGh0
Gospodin poput Gerrarda.