Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitaš li Džeko Doduše, ne valja griješiti duše eno neki dan je metn'o sliku sa Elidze, na klupi sjedi
Jedini igrač koji zaslužuje respect. Igra iz ljubavi a ne samo zbog novca.
Ovo mu je 5. posljednja sezona
Hahaha dobra
I Dodik počeo pripreme za psoljednju karijeru u sezoni ! Potpišimo peticiju da za zabranu kredita MMFa a kako Republika Dužnička nema od čega plaćati rate prethodnih kredita , penzije i ostalo, Njegov PR Ivanić treba da na predstojećem sastanku predloži Angeli MErkel da se DOdiku za navedene potrebe OMOGUĆI ŠTAMPANJE KM , kao spanosno rješenje.
Strašno kakvu volju ima da se dokazuje pa i u četrdesetoj godini života. Kapa dole. Inače talijanski fudbaleri su kao vino, što stariji to bolji... ne znam zbog čega je tako ali dosta njih ira ozbiljan fudbal i sa 35+ na leđima dok većina drugih fudbalera u tim godinama završava karijere i odlaze u Katar ili Ameriku pokupit pare....
Pravi primjer fudbalera koji je uporan i koji se trudi. Sa druge strane, njegov suigrac Dzeko bi, da moze, dosao na pripreme deset dana kasnije.
Na osnovu cega zakljucujes? Ne kazem da nije - ne poznajam ga licno. Najmanje tri trenera su u javnosti rekli da Dzeki ne nedostaje marljivosti na treninzima (Spaletti, Garcia, Mancini). Ne mora znaciti da je trud i talenat ista stvar, niti da trud svakog izgraca izgleda isto nama gledaocima. Sjecas se slika kako sjedi u kadi punoj leda tokom svjetskog prvenstva?
@Garamond Zato sto meni zadnje 2-3 sezone izgleda kao da mu je dosadilo igrati. Ne vidim onaj zar i borbu kao sto je to nekada bilo. Mozda i grijesim, ali meni barem tako izgleda. Jedino mi je zao za Misimovica jer je to genije koji je bio lijen pa zato nije napravio vecu karijeru.