Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA: INDEX.HR: Pise fino (Totalsport), tako da nije papak jedan prepisano sa index.hr, nego su i jedni i drugi preuzeli vijest od (Totalsport).
pa dernek bez belaja ne moze valjat
Ma nije do njih.Oni samo prepisuju sa index.hr.Evo teksta: \"CENTRALNI branič engleskog premierligaša Tottenhama, Ledley King (28), uhićen je jutros (nedjelja) oko 2.30 sati ispred jednog noćnog kluba u središtu Londona. Suigrač hrvatskih nogometnih reprezentativaca Luke Modrića i Vedrana Ćorluke, navodno je, tvrdi BBC, završio u pritvoru zbog nanošenja tjelesnih ozljeda 20-godišnjem mladiću. King je odigrao svih 90 minuta u 0:0 remiju svoje momčadi kod Evertona na Goodison Parku u sklopu 36. kola Premier lige. Nakon toga se se vratio u glavni engleski grad, očito u potrazi za noćnim provodom. Završio ga je u pritvoru.\"
RAK ce za \"novinare\" SAX-a organizovati obavezno dodatno skolovanje na minimum 1. razred osnovne
nepismenost i glupost dobro je kako ste
20-i-nešto-godišnjem mladiću...bravo bravo bravo..nema dalje!