Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....Penal za Tottenham i (sa zakasnjenjem) crveni karton igracu koji je skrivio prekrsaj. Hocu da kazem...tim se kaznjava kroz 2 kaznene mjere, plus dodatna suspenzija iskljucenom igracu, koja ce uslijediti zbog iskljucenja. U slucaju kad se radi o grubom prekrsaju ili opasnoj igri u gol-situaciji - razumijem. Ali, povlacenje za dres ili guranje u zaru borbe za loptu?! Ovo pravilo bi UEFA/FIFA morala staviti pod lupu...i mijenjati. Brutalno.
Pa ovo i jeste bila gol situacija, sta je sporno?
Po tvojoj logici, svaki put kada je igrač u prilici za gol, treba ga srušiti, jer možda promaši penal, a ti nećeš dobiti crveni karton. Crveni i jeste iz tog razloga da ne bi svako svakog rušio u prilici za gol.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
al igra ovaj lebron james, kakva blokada