Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan je ALEX FERGUSON.
ja kao navijac man utd od 90,dakle ne neki klinjo, istinski zelim da murinjo ostane na klupi, da propadne totalno i da vise ne moze ni belenenses vodit...toliko ga mrzim i prezirem, jos os 2003 kada je sa portom slavio proöaz na old trafordu na jako bezobrazan nacin. poslije se ta mrznja nastavila kroz chelsea i njegove arogantne, prepotentne bahate izjave...dakle uzivam jer znam da on pjeni...uzivam...manco ne moze vise past, al on moze...i nek propadne do rio avea pas mu terma
E jesi i neki navijac ...
a ja secam te 2003 placalo u grupnoj fazi da porto osvoji ls neka kvota 50 ili 100 a porto prethodne sezone osvojio kup uefa i sacuvao ekipu.to je ona strasna generacija sa dekom,derlejiem i vec sam im pozaboravljao prezimena.i ja razmisljao da uplatim pare na porta al kao gde oni da uzmu ls i nisam. kad uzese oni usatog te sezone.a tad su stvarno igrali najbolji fudbal i imali strasnu generaciju
Znači Man.City, Liverpool ili Tottenham prvak? 😁
Hmm eto svi mi pametni, Jose glup. S obzirom da je dokazan trener, ali ipak sa trosnim stavom, treba uzeti u obzir trenutno stanje sa njegovom ekipom i reci da ga ne ide. Pogotovo nakon ovakvih izjava. Ali reći da je Mourinho loš trener i stručnjak je jednostavno olahko i neadekvatno. Zašto? Pa zato jer se trebamo zapitati da li je njemu MU legao i da li je trenutno na mentalnom nivou za velike stvari. i on i ekipa.
Ovaj čovjek je dosta puta demantovao kritičare, čak i poništio. Trenutno ne izgleda kao taj Mourinho. Ali svi mi volimo reći : Forma je trenutna a klasa je vječna.
@Kapetan26 Nekad čovjek ima i sreće pa stvari mu krenu od ruke, trenutno se vidi pravi Mourinho, kao što se vidio i u Real Madridu, kao i Chelseu, tako da djela govore više od riječi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da hoce ovaj morinja otici da navijam ko covjek za mancester
Murinjo dobija otkaz nebrini jaro imam makarone rizu nesh biti gladan
@shpitza Nedavno sam pisao da su vjerovatno najveći krivci Glejzeri. Btw koja je po tebi najjača liga?
I zašto se nikako ne može odgovoriti na repliku na komentar? Ne shvatam gdje griješim.
Kako su počeli ne bi me iznenadilo da se MU bori za opstanak. Da li je Ferguson bio toliko dominantan trener ili je nešto drugo u pitanju? Premijer liga jeste najjača na svijetu ali Man Utd je ipak jedan veliki brend koji je sa Fergusonom i pored Sitijevih i Čelzijevih milijardi igrao glavne uloge i u Premijer i u Ligi šampiona. Murinjo nije neznalica ali po meni i nije nikad bio pravi trener za Man Utd.
Mnogo davno sam pisao o njemu kao o velikom ublehasu koji samo uzima novce. Njegove ekipe su negledljive. Smecar od trenera. Man. Utd mu bio zadnji klub u karijeri aBd.
kad je Musemic poslije 8 :0 ostao ma ostat ce i ovaj sa 3:0
smijesan ovaj mančo .. nesto ulažu dovode igrace godinama u nazad a nikad nista daleko su id citija i liverpola totenhema
Fletcher>Pogba
bio jednom jedan Manchester United bolje da su se ugasili kad je otisao Ferguson barem bi ostali časan klub ovako sa specijalnim postali su specijalni klub kojem bi bilo bolje da odustanu od lige prvaka nego da se brukaju
Šta cekaju ?! Ovaj debil je vec treba prošle sezone nogu u dupe da dobije
Murinjo-out Zidane-in
dobar onaj alexis ...al u qrcu