Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FInalista lige prvaka zabijo Zvezdi 4 komada a jedan velikan Galatasraj primio sest komada veceras od Reala.Tu je razlika u klasi,dinamo i zvezda igraju svake godine ligu prvaka i sta ces vise od toga,oni su heroji u svojim drzavama sami ucescem u ovom fudbalu druge dimenzije.
@Celzi 👏
Totenham-Zvezda 9:0
Razvalise ove fašiste
Jes' ih napunio k'o š_iptar kornet, BulevarNekiQr_ac jel' imaš ti neki višak hromozoma ili šta već ?! Ae napusti naše prisustvo, ovde si poželjan kao k_ondom u afričkim zemljama ! To sa sportovima na Balkanu, a posebno nogometom, je k'o mačja ye_ba_china, nit' manjeg qr_ca nit' veće buke, niko se ovde 'plaho' ne uzbudjuje zbog 'Zvezde', jednostavno boli nas qr_ac, samo pišemo uz kafu...
Popusise vlasi juhuuuuuu
Slavi bosno kad vlasi popuse..danas jagnje okrecem na raznju..
mogu da navijam za koga hocu,uvijek cu navijati za one klubove koji dolaze iz zemalja sto nam "kruh i krov nad glavom daju",a zna se ko su..
Za ove iz Srbije : Naša liga je posječenija nego Liga Srbije i sve statistike što se posjete tiče su na našoj strani jer kod vas ima navijača samo kad je derbi,pa ni Marakana nije bila puna.
Marakana nije bila puna večeras a Totenhem im došao .
Nek ste natrpali cetnike
Goveda balijska.Da nije Zvezde i donekle Dinama vi fudbal ne bi pratili.Ovako bar navijate za bilo koga.Inace bi pratili samo sjedecu odbojku
@fbUser1573079675 Vlašnaru bitno je da si ti došao na "balijski portal" i komentarisao, miran budi, da ti ne bi krezave i pičkaste žvalje polomio...
Pa naša liga ima više posjetitelja nego Super Liga Srbije ajde pali idi igrajte protiv Bačke Palanke hahah
Alo turci
@fbUser1573079675 Jesmo Turci prioritet su nam k.rci ne govorim đabe 500 god k.rali smo vam babe uf puno brate htjeo ne htjeo turčine.
Protutnjali ko Ratko '95...strašno.
@Xg2club 😂
Hehe kakvi duduci, bar nije 8-0....
Pičkousti na aparatima a i naš medjed dodo,ode mast upropast
Dodo navija za Sarajevo 😆😆
jeste napaćeni, aplauz
Najveći sportski uspjeh bh klubova je poraz zvijezde od totenhema, koji ste vi kraljevi majke mi 😂😂😂😂