Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jose Mourinho's record away at Man City, Chelsea, Liverpool and Tottenham as Man Utd manager: 8 games, 0 wins and 1 goal scored. KATASTROFA!
We've got GUARDIOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We've got GUARDIOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To Mou moj si covjek , jos produzio ugovor :) HAHAHAHAHAHA joj igre i splacine.
san, lol
Da li ste vidjeli kako je sinoc ispao Manchester ?
De mi recite je li igrao Sanchez ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAHAAHAAHAHHAH
E moj sancez,pa u arsenalu si bar totenhema lupao kad pozelis,a sad haha,igras s krampama
Sta je sad sporno pa nakon prosle utakmice su bili komentari united najjaci murinjo najbolji trener ikad 😂😂 uozbiljite se ovaj klub je nestao sa odlaskom fergusona, a silni milioni ulozeni u nista
povratka mu nema
Pa čekam ti staru da dođe, pa ćemo zajedno pod tuš :D
Da nismo primili go u prvih 10 sekundi, stvari bi se puno drugačije odvile....
Lukaku spor i trom,Smalling kao da je jučer počeo igrati, Pogba previše sam sa sobom kombinuje i ima 6 poteza viška. .po meni igrač utakmice Valencia..Mourinho u kafani narucio od Matica-nije ovo moja noć.
Sve si u pravu, samo si zaboravio lijevu stranu odbrane. Young i Jones katastrofa! Tacno je Tottenham imao plan da salje visoke lopte na tu stranu, znajuci da su i Young i - narocito - Jones seprtlje.