Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto 'the sun' moze slagat' to voz ne moze povuci
Kolko tek onda vrijedi Melunović????
sta si se ovi "pjetlovi" uzdigli, pa ovaj kreten nece nikad biti kao Rondalno, a real ako da za njega ovoliko oni su jos vece budale..
cekaju u Tottenhamu ponudu iz FKSarajevo....sad su se rijesili Melunovica a Bale ne bi bio losa alternativa....
siris dezinformacije prvi izbor im je Ronaldo, a tek onda Bale
Igraci poput Ronalda i Mesija vrijede toliko, a on je klasu ispod... tako da cijena ne treba ici preko 50miliona...
Boze sacuvaj i sakloni...koja glupost.
ma ovi cifuti su sve s*** pa evo I nogomet a nisu to obicni sarajevski cifuti to su oni cionisti/zionist sejtani prokleti that made a pack with the devil AyatKyursu ucite da ovi sejtani budu sto dalje od nas. La IlaheIlAllah
Vrhunska zarada u kratkom periodu. Kvalitetnim i pametnim ulaganjem razvedrite svoju budućnost. Ovo nije reklama poput svake druge koja obećava sigurnu zaradu preko noći. Moj način je spor ali učinkovit. Pogledajte na mojoj web stranici razjareni-bik . blogspot . com (upišite spojeno bez razmaka). Sigurno da preko noći nećete zaraditi hrpetinu love, ali kroz nekoliko mjeseci možete zaraditi za solidan autić. Ne radi se o dojavama ni namještaljkama već o utakmicama koje su analizirane do srži i iza svakog para stoje čvrsto argumenti zašto ga igram. Godinama sam u kladionici i živim samo od klađenja, jer dok nemate druge prihode ni primanja morate posvetiti vrijeme tamo gdje ste najbolji. Dnevno provedem 6 do 8 sati sastavljajući listiće za klađenje.
Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje
Da im nisu ovi sa klixa bili prevodioci pa sta je ko tu skonto ptice znaju.
Dabogda na kraju otišao kao slobodan igrač! Nema veće prokletinje od ovog židova iz Totenhama! Fuj!
ma NE VRIJEDI Balo 120 KM, totalno prosjecan igrac bice na kraju ko sa onim CAROLOM iz LIVERPOOLA propalitet, bezveze igraci, ne vrijede popishane bobe
Ma to Real diže euforiju, Bale je već kupljen šta vam je. Treba uzeti pinku na publicitetu, i biti u žiži medija, jer je do sad bila Barca sa Neimarom i ovim novim trenerom.
Budale , realno ne vrijedi više od pola tog novca , al se vjerovatno nadaju da će Real ispasti još veča budata i dati koliko oni traže za njega.